DRENNAN NAVÁZANÝ HÁČEK HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE CARP 8KS/BALENÍ
DRENNAN NAVÁZANÝ HÁČEK HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE CARP 8KS/BALENÍ


Záseknutí
Záseknutí

Ostří háčku
Ostří háčku

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu



Hotový návazec Drennan Hooklenght Plate Wide Gape Carp

Monofilní návazec s navázeným háčkem Barbless Wide Gape Carp se širokým obloukem a dokonalým chemickým vypracováním hrotu je dokonalou volbou k lovu velkých kaprů. Vypracování se širokým obloukem napomáhá v zásekávání ryb a dokonalé prezentaci nástrah. Má krátké ramínko, které můžeme dokonale ukrýt v nástraze. Model doporučený i k měkkým nástrahám.

Hook Plate Systém

Tato nová koncepce poskytuje rybářům velmi pohodlný systém navázaný na 15cm dlouhý monofilový vlasec. Díky uskladnění v hladkých a rovných pouzdrech, poskytují návazce prémiové řešení pro všechny metodu lovu. Všechny členy série charakterizuje přesné vázání smyčky a za jejich dokonale bezpečné skladování zodpovídá Drennan Hook Book nebo Hook Box.
 


12. KOVANÝ HÁČIK Ze dvou strany sploštělý háček s tzv. kovaným očkem , kterým díky sploštělému profilu zvládá i nejvýraznější zátěže. Optimální výbr při lovu kapitálních ryb, hlavně jestli je místo lovu plné popadaných stromů a množstvím překážek.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Velikost Barva Balení Verze
DR406-918 DRENNAN NAVÁZANÝ HÁČEK HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE CARP 6 18 8KS/BALENÍ There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 139.00 CZK 17.38 CZK/KS 18Bronz8 ks/baleníbez protihrotu


KAMASAKI HÁČEK SODE NAVÁZANÝ
42.00 Kč
KAMASAKI HÁČEK CHINU NAVÁZANÝ
42.00 Kč
KAMASAKI NAVÁZANÝ HÁČEK CARBON K807BN
61.00 Kč
KAMASAKI NAVÁZANÝ HÁČEK CARBON K890BR
61.00 Kč
KAMASAKI NAVÁZANÝ HÁČEK CARBON K807G
61.00 Kč
KAMASAKI NAVÁZANÝ HÁČEK SODE BN
61.00 Kč
Žádné související články
No related videos