This product is currently not available.
CARP EXPERT NAVIJÁK METHOD PINK FEEDER RUNNER 2.0 6000
CARP EXPERT NAVIJÁK METHOD PINK FEEDER RUNNER 2.0 6000

Naviják Carp Expert Method Pink Feeder Runner 2.0 6000

Vzhledem k nejaktuálnějším trendům a požadavkům jsme pozvedli o úroveň výše jeden z nejvíce dámských navijáků, zrodil se Method Pink Feeder Runner 2!

Navijáky s volnoběžnou brzdou se stávají stále oblíbenějšími v kruhu rybářů, není tomu jinak ani u této dámy! Naviják Pink rozměru 6000 může být použit pro boilies lov, klasický lov ze dna, lov dravých ryb, ale možná nejoblíbenější využití najde ve feeder technice.

Zpracování navijáku maximálně splňuje požadavky rybářek, přičemž grafitové tělo získalo výrazné ženské zbarvení Pink. Kromě těla se růžové prvky také dostali na nastavení brzdy a rukojeti, aby se zalíbil absolutně každého.

Kromě vzhledného zevnějšku samozřejmě splňuje i nároky kaprařiny a feeder lovných metod, 7+1 ložisek, které doplňují potřebně precizní a jemný brzdový systém. Převodový poměr je 5,0:1, kovová klička dostala na konci příjemnou úchopovou část.

Série Method Pink se doporučuje především ženám. K navijáku je dostupný rybářský prut v odpovídající barevné kombinaci, pouzdro na pruty a jiné doplňky ve stejném Pink designu pro sladění celé výbavy. Výrobek je perfektní i jako dárek. 

BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos