CARP EXPERT NAVIJÁK SMART FEEDER RUNNER 6000
CARP EXPERT NAVIJÁK SMART FEEDER RUNNER 6000

Váha, komfort
Váha, komfort

Univerzální
Univerzální

Volnoběžný systém cívky
Volnoběžný systém cívky

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Naviják Carp Expert Smart Feeder Runner 6000

Nejnovější Carp Expert série Smart v sobě spojuje maximální praktičnost a přitom pro každého dostupnou, výbornou střední cestu v poměru cena-kvalita.

V této Smart sérii získala místo i dokonalá varianta Feeder Runner 6000 s volnoběžnou brzdou, která se díky svojí univerzálnosti stala oblíbencem mnoha rybářů.

S volnoběžnou brzdou je dobrým výběrem pro feeder a method techniky, ale ve velké oblibě ji mají i rybáři lovící dravé ryby - candáty.

O bezchybný chod se v grafitovém těle starají 2 ložiska. Základní cívka vyrobená z kovové kličky se stabilním úchopem odolá i větší zátěži. Převodový poměr je 5.2:1. Kromě volnoběžné brzdy je opatřená precizní přední brzdou, která vedle adekvátního nastavení plynule dávkuje šnůru během zdolávání, čímž minimalizuje ztrátu ryby.

Kromě základní kovové cívky patří k navijáku grafitová náhradní cívka, se kterou můžeme mít během rybolovu po ruce i monifilovou šňůru druhého rozměru.

Doporučujeme nejen těm, kteří se právě seznamují s rybolovem, ale i těm, kteří chtějí výborný naviják za dostupnou cenu.


14. KOVOVÁ CIEVKA (klasická+1 grafitová náhradná cievka) Na navijácích se stále častěji setkáváme s kovovou cívkou. Odlehčená cívka klasického tvaru je odolná proti vnějším fyzikálním vlivům a korozi. Příslušenství k navijáku tvoří i jedna náhradní grafitová cívka.
10. VOĽNOBEŽNÁ Zapnutím volnoběžné brzdy, která se nachází v zadní části navijáku, dokáží ryby stáhnout vlasec z cívky. Toto má důležitý úkol především v noci při lovu dravých ryb. Tvrdostí této brzdy můžeme regulovat maticí v zádní části navijáku. Důležité je, že při zdolávání musíme používat hlavní brzdu. Pro zdolávání není volnoběžná brzda vhodná, příliš velká zátěž může poškodit naviják. Při záseku musí být bojová brzda ve vypnutém stavu, protože může dojít k odmotání velkého množství vlasce, co může být příčinou vznikání velkého počtu uzlů. Navijáky s volnoběžnými brzdami jsou stále více populárnější. V současné době používá tento univerzální typ navijáků i zastánci klasického lovu ze dna a feederu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
20754-601 CARP EXPERT NAVIJÁK SMART FEEDER RUNNER 6000 699.00 CZK 60002Přední brzda + volnoběžná brzda5.2:1GrafitHliník + Grafit náhradní cívka0,25 mm / 200 m391 g


CARP HUNTER NAVIJÁK FEEDER RUNNER 6000
729.00 Kč
499.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK FEEDER NEO
1 079.00 Kč
ARNO NAVIJÁK INTRUDER FEEDER
619.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK NEO LOG CAST FEEDER 6000
969.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK PRO POWER FEEDER 5000
1 119.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK PRO POWER FEEDER PH 6000
1 199.00 Kč
Žádné související články
No related videos