CARP HUNTER NAVIJÁK FEEDER RUNNER 6000
CARP HUNTER NAVIJÁK FEEDER RUNNER 6000

Nosnost
Nosnost

Volnoběžný systém cívky
Volnoběžný systém cívky

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Pro feederových rybářů může být tento naviják s precizní přední brzdou a volnoběžnou brzdou ideální volbou. Zabudované dvě ložiska poskytují navijáku hladký chod. Díky jeho ultra lehkému materiálu se při jeho používání ani po dlouhém rybolovu neunavíme. Díky jeho masivní konstrukci je důstojným protivníkem i těch největších kaprů a amurů žijících v jezeře. Během rybolovu můžeme dobře využít do navijáku zabodovaou volnoběžnou brzdu.
3. GRAFITOVÉ TELO odolné Pohon navijáku dostal kovový kryt. Pro spolehlivost, odolnost a pohodlné používání, které zabezpečuje lehká konstrukce z grafitu je tento materiál oblíbený u výrobců navijáků.
29.GRAFIT CIEVKA (ako match) Na naviják se dostala mělká cívka, podobně jako při match navijácích, která zaručuje hospodární používání vlasce. Díky mírně kuželovitému tvaru se z něj při náhoze vlasec odmotává lépe, jako pří klasických profilech.
9. ZADNÁ BRZDA (proti zodratiu) V navijáku umístěná zadní brzda zaručuje úspěšné používání během celé doby zdolávání. Díky jemně nastavitelné brzdě se dokážeme v okamžiku přízpůsobit síle zdolávané ryby. Brzdný systém je potřebné nastavit ještě před začátkem lovu v závislosti od jednotlivých prvků montáže.
10. VOĽNOBEŽNÁ Zapnutím volnoběžné brzdy, která se nachází v zadní části navijáku, dokáží ryby stáhnout vlasec z cívky. Toto má důležitý úkol především v noci při lovu dravých ryb. Tvrdostí této brzdy můžeme regulovat maticí v zádní části navijáku. Důležité je, že při zdolávání musíme používat hlavní brzdu. Pro zdolávání není volnoběžná brzda vhodná, příliš velká zátěž může poškodit naviják. Při záseku musí být bojová brzda ve vypnutém stavu, protože může dojít k odmotání velkého množství vlasce, co může být příčinou vznikání velkého počtu uzlů. Navijáky s volnoběžnými brzdami jsou stále více populárnější. V současné době používá tento univerzální typ navijáků i zastánci klasického lovu ze dna a feederu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
20754-600 CARP HUNTER NAVIJÁK FEEDER RUNNER 6000 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 729.00 CZK
499.00 CZK
60002Přední + volnoběžná brzda5,2:1GrafitGrafit0,30 mm / 145 m382 g


CARP EXPERT NAVIJÁK FEEDER NEO
1 079.00 Kč
ARNO NAVIJÁK INTRUDER FEEDER
619.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK NEO LOG CAST FEEDER 6000
969.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK PRO POWER FEEDER 5000
1 119.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK PRO POWER FEEDER PH 6000
1 199.00 Kč
BENZAR NAVIJÁK FEEDER-MATCH 4500
1 889.00 Kč
Žádné související články
No related videos