ENERGO TEAM FILETOVACÍ NŮŽ S POUZDREM NA OSTŘENÍ
Popis produktu

Energo Team filetovací nůž s pouzdrem na ostření.

Mnoho rybářů chtějí ryby po jejich ulovení i spotřebovat. Zpracování ryb a rybího masa je důležitým procesem jejich přípravy. Šikovným pohybem nože můžeme dostat maso bez jakýchkoliv kostiček, čímž můžeme dosáhnout větší zájem i u lidí, kteří nemají moc rádi ryby.

Filetovací nůž je potřebně pružný, lehký a velmi ostrý. Díky těmto vlastnostem kopíruje kostru ryb, čímž umožňuje lehčí práci s minimální námahou. Výsledkem budou rovnoměrné filety a plátky. Tak je i vaření jednoduché a rybí filé vysoké kvality je v neposlední řadě i atraktivněji připravené jídlo.

Délka čepele je 16 cm, která je vhodná k přípravě větších ryb - tolstolobik, sumec, amur.

Rukojeť je příjemná, ergonomická a co je nejdůležitější, dostala protismykový povrch, který neklouže ani v mokrých dlaních. Tím můžeme dosáhnout přesnou a bezpečnou práci.

K noži patří i dárkové pouzdro, v kterém se umístěný nůž nepoškodí, čepel se neotupí a nic nepoškodí. Na konci pouzdra zůstal prostor i pro ostřící část, proto jej budeme mít vždy ostrý.

Umělohmotné části pouzdra a nože disponují fluoreskujícími částmi, kterých výsledkem je dobrá viditelnost i v noci.

Je dobrou alternativou do kuchyně, k rybolovu, k výrobě nástrahových filet z malých ryb. S jedinečně vypracovaným pouzdrem, které nás nezklame v žádných podmínkách.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Délka Vlastnosti Balení
80899-525 OUTDOOR FILETOVACÍ NŮŽ 30 CM S POUZDREM NA OSTŘENÍ 188.00 CZK Filetovací16 cm čepel30 cmBruska na nože s pouzdrem1 ks nůž + pouzdro


OUTDOOR RYBÁŘSKÁ DÝKA S PLASTOVÝM POUZDREM 21CM
139.00 Kč
OUTDOOR OSTRIČ NOŽOV
188.00 Kč
CUDA FILETOVACÍ NUŽ TITANIUM NITRIDE 6 FLEX
499.00 Kč
CUDA FILETOVACÍ NUŽ TITANIUM NITRIDE 9 FLEX
619.00 Kč
CUDA FILETOVACÍ NUŽ TITANIUM NITRIDE 6
539.00 Kč
CUDA FILETOVACÍ NUŽ TITANIUM NITRIDE 4
469.00 Kč
Žádné související články
No related videos