This product is currently not available.
ENERGO TEAM RYBÁŘSKÝ PRUT WIZARD TELE SKILL
ENERGO TEAM RYBÁŘSKÝ PRUT WIZARD TELE SKILL
Oblíbená Vláčecí série ET Wizard se rozrostla o řadu prutů Tele Skill. Pokud bychom chtěli lovit na přívlač během výletu či dovolené, ale zadržel Vás vedle množství zavazadel i rozměr prutu, tak Tele Skill je řešením, abychom se mohli kdykoliv těšit ze zážitků z UL nebo Light přívlače.
 
Série Skill je teleskopický systém, díky který disponuje výjimečně příznivými transportními rozměry. Samozřejmě se jejho materiálová struktura shoduje s dvoudílnými variantami, se zachováním pozitivních vlastností. Má dostatečně pevný hřbet a citlivost příslušející nahazovací hmotnosti, což je důležité k vedení malých nástrah a k cítění záběru. Má nadprůměrné transportní rozměry. Kdekoliv půjdeme, víme ho vzít s sebou, třeba i v tašce, dokonce při mezinárodních letech se vejde mezi povolené zavazadla. Nemusíme v cizině kupovat 3-5 násobně dražší výstroj, můžeme si ji vzít s sebou.
 
Tělo prutu je z materiálu IM12, který je díky vysokému obsahu karbonu lehký a silný, dobře tlumí výpady ryb. Opravdovou citlivost poskytuje pevná jehlová špička. V tomto výborném prutu se spojuje pružnost a síla.
 
Jeho využitelnost ještě zvyšuje klouzavé očko na špičce, proto může být špička delší oproti klasickým teleskopickým prutům. A nyní přichází pikantnost! Jehlová špička je pružnější než klasické špičky, proto varianta 5-20 g doporučujeme pro začátečníky, jelikož dobře toleruje začátečnickou nepozornost.
 
Varianta s 2-8 g s tenkou špičkou už doporučujeme spíše pokročilejším rybářům.
Vzhledem k tloušťce šňůry: k 2-8 g doporučujeme 0,12 - 0,18 mm monofil,
- k 5-20 g doporučujeme 0,14-0,20 mm monofilová, ale zde přicházejí v úvahu i nejtenčí nanofilové a pletené šňůry. Je osazen závitovým držákem navijáku, ultralehkými očky a odlehčenou pohlednou rukojeťí. Vedle stylových zelených prvků blanku jsou na něm i korkové vložky pro ještě hezčí estetický zážitek. S tímto kvalitním rybářským prutem se můžeme vydat pronásledovat menší a střední štiky, candáty nebo na protivníky v moři.
BOKOR SPIN RYBÁŘSKÝ PRUT
1 769.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT WIZARD CLASSIC JIG
929.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT DROP SHOT
1 039.00 Kč
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
269.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT CARBON SOLID SPIN
1 499.00 Kč
L&K RYBÁŘSKÝ PRUT PROGUIDE
1 849.00 Kč
Žádné související články
No related videos