BENZAR PRUT CONCOURSE MATCH
BENZAR PRUT CONCOURSE MATCH

Akce prutu
Akce prutu

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Váha, komfort
Váha, komfort

Popis produktu

Benzar Concourse Match prut

Vynikající poměr cena/výkon, jemný match prut, ideální pro lov cejnů, stejně jako pro karasy nebo lov malých kaprů. Zsolt Benzár je skutečným fenoménem v oblasti lovu na plovák pomocí prutů s navijákem, proto není divu, že tento match prut byl jeho dlouholetým snem a po velmi dlouhém procesu vývoje a testování byl konečně vyroben. Prut je pro milovníky plavané k dispozici ve dvou velikostech, 390 a 420.

Prut je elegantní a ladný, ale díky karbonu IM12 disponuje dostatečnými rezervami síly potřebnými ke zdolávání bonusových ryb. Díky lehkým očkům a vzdušnému materiálu není celodenní rybolov s Concourse Match nijak náročný. To může být obzvláště důležité pro každého, kdo je na rušném rybaření na cejny.

Akce zatíženého prutu je krásná, neláme se a během zdolávání rovnoměrným ztvrdnutím pohltí sílu unikající ryby.

Jeho klasický sedlo navijáku se spodním otáčením bezpečně drží lehké match navijáky správné velikosti. Rukojeť prutu je velmi estetická, kombinace korku a materiálu EVA, která rybářům nabízí pohodlné, stabilní uchopení a snadné čištění.

Kromě hobby rybářů si tento prut mohou s důvěrou vybrat i závodníci, protože má všechny parametry pro soutěžní rybolov.


4. Členená rukoväť Stále víc rozšířenou je tzv. dělená rukojeť Její podstatou je, že ji tvoří kvalitní korek a houba. Kombinace těchto dvou prvků zaručuje stabilní držení třeba i s vlhkými rukami. Takto vyhotovená rukojeť zabezpečuje sebejistý lov, ať už je řeč o nahození, nebo zdolávání.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
5. SIC odľahčený Při výrobě SIC oček se otevřela příležitost používání pěknějších, tenčích a v neposlední řadě mnoho lehčích oček proti starším typům. Díky jedinečným vlasnostem SIC, i tenké očka dobře odolávají silám vznikajícím při náhozech a zdolávání.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
12040-391 BENZAR PRUT CONCOURSE MATCH 7-15G 3,90M 1 929.00 CZK 3,9 m37-15 gC135 cm176 g
12040-421 BENZAR PRUT CONCOURSE MATCH 7-15G 4,20M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 999.00 CZK 4,2 m37-15 gC145 cm201 g


CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT UNI MATCH
1 469.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT TELEMATCH
1 849.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER MATCH
1 079.00 Kč
Žádné související články
No related videos