CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT TELEMATCH
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT TELEMATCH


Akce prutu
Akce prutu

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnost
Nosnost

Popis produktu

Carp Expert přichází s novou generací teleskopických prutů. Dobře zatížitelná IM10 karbonová punčoška vysoké čistoty je dobře zatížitelná a dovolila vytvořit lehký a půvabný prut, o kterém jsme se v této cenové kategorii neodvážili ani snít. Deset kusů super lehkých SIC oček se postará o rovnoměrné rozložení zátěže. Skutečně univerzální matchový prut, který své místo zastane při lovu cejnů a cíleném lovu kaprů.
Rozšířené pruty, při kterých pracují minimálně 2/3 prutu. Pruty "C" akce jsou tvrdší jako pruty s akci "D", ale i tak dostatečně měkké na to, aby během zdolávání účinně pohlitily vznikající zátěž a minimalizovaly hrozbu vyříznutí háčku.
59. obyčajný Vynikající kvalita materiálu a výrobní technologie pozvedli uhlíkové pruty IM10 na přední příčku v hobby kategorii. Optimálně reaguje na zátěž vznikající při zdolávání a nahazování, proto jsou úspěšně použitelné i v soutěžních podmínkách.
špic bolonský tele-match hladký Výrobce prut opatřil rukojetí, která je typická pro matchovou špičku, bolonské a tele-match pruty, která umoňuje pohodlné používání i při držení v ruce během delšího časového úseku.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
5. SIC odľahčený Při výrobě SIC oček se otevřela příležitost používání pěknějších, tenčích a v neposlední řadě mnoho lehčích oček proti starším typům. Díky jedinečným vlasnostem SIC, i tenké očka dobře odolávají silám vznikajícím při náhozech a zdolávání.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
12011-390 CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT TELEMATCH, 5-20G, 3,90M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 849.00 CZK 3,90 m85-20 g114 cm212 g
12011-420 CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT TELEMATCH, 5-20G, 4,20M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 929.00 CZK 4,20 m85-20 g119 cm226 g


CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT UNI MATCH
1 469.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER MATCH
1 079.00 Kč
BENZAR PRUT CONCOURSE MATCH
1 929.00 Kč
Žádné související články
No related videos