KAMASAKI PŘÍVLAČOVÝ PRUT THUNDER SPIN 240
KAMASAKI PŘÍVLAČOVÝ PRUT THUNDER SPIN 240

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Jednoduchá přeprava
Jednoduchá přeprava

Popis produktu

Přívlačový prut Kamasaki Thunder Spin

Vedle překvapivě výhodné ceny nabízí tento prut možnost více úkolů, lze říci, že můžete do rukou chytit univerzální přívlačový prut Thunder Spin.

Je vhodný při použití kouřových nástrah, wobblerů nebo jakékoliv přívlači s třpytkami. Tento pevný prut si poradí i se silou větších ryb.

Dokonalý výběr pro rybáře, kteří se právě seznamují s přívlačí a hledají si k tomu ideální prut s výhodným poměrem cena-kvalita. Lehký, pouhých 230 gramů vážící přívlačový prut je vhodný i k celodennímu lovu, nabízí výbornou službu i k tradiční přívlači!

Díky materiálu IM6 se dobře zatěžuje, je vhodný i ke zdolání menších sumců, avšak úspěšnost velmi závisí na zkušenostech rybáře.

Kvůli univerzálnosti je vhodný k přívlači na candáta, štiku a taky bolenů.
 


22. obyčajný Díky materiálu ze skelných vláken a ohromenému vývoji technologie výroby se objevila nová generace rybářských prutů na pultech obchodů. Pruty vyrobené s použitím uhlíku IM6 jsou ladné a lehčí, než pruty s podobnými parametry disponující pruty z kompozitních skelných vláken.
9. DUPLON Rukoväť (klasická) Tvarově tradiční členěná duplonovo - korková rukojeť oblíbeného vyhotovení. Její podstatou je, že houbová spodní část zaručuje stabilní uchopení i s mokrými rukami.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
4. SIC splietaný Ze sicílium- karbidu vyráběné, tzv SIC očka díky jejich nízké hmotnosti a povrchu, který je odolní proti opotřebení patří mezi nejčastěji používané typy oček. Jejich vynikající fyzikální vlastnosti umožňují jejich využívání i při používání pletených šňůr, při kterých odolávají i vysoké třecí síle.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
10089-242 KAMASAKI PRUT THUNDER SPIN 240 649.00 CZK 240 cm230-80 gB128 cm230 g


BOKOR SPIN RYBÁŘSKÝ PRUT
1 769.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT WIZARD CLASSIC JIG
929.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT DROP SHOT
1 039.00 Kč
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
269.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT CARBON SOLID SPIN
1 499.00 Kč
L&K RYBÁŘSKÝ PRUT PROGUIDE
1 849.00 Kč
Žádné související články
No related videos