IBITE ŠPIČKA FEEDER - INTRUDER FEEDER
Popis produktu

iBite Feeder špička - Intruder Feeder

Sama značka iBite zní velmi zajímavě, dává tušit jistou formu technické novinky. To platí pro všechny produkty v rámci série. Všechny produkty značky iBite jsou založeny na nejnovějších vývojových novinkách, čímž usnadňují každodenní život rybářům i čas strávený na vodním břehu a dělají ho zajímavějším.

Tato série nabízí praktické řešení pro osvětlení konce prutů během nočního lovu nejen pro zastánce feeder lovu, ale i pro tradiční uživatele. Nápad k vytvoření byl inspirovaný svítícími nočními patronami. Lov v úplné tmě, pod vodou mizející splávek a pomoc rybě na vodní břeh můžou být ohromně zajímavou vzpomínkou, ale k tomu potřebujeme osvětlené tělo splávku, k čemuž potřebujeme svítící patronu nebo jiné osvětlení, které není vždy k dispozici. Řešením tohoto problému jsou iBite svítící špičky založené na ledkově-bateriovém systému.

Do zadní části feeder špičky je potřeba pouze umístit led osvětlení opatřené baterií a noční lov může začít. Po skončení rybolovu zase musíme jen vytáhnout baterii z ledky, odložit ji a při následujícím rybolovu bude znovu použitelná. Produkt je vhodný i k 1-2hodinovému rapid rybaření.

Produkt je hotový set ledkových feeder špiček použitelný k Arno Intruder Feeder série, umožňuje použití ledkového koncového očka.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Barva Materiál Vlastnosti
IB340-365 IBITE ŠPIČKA INTRUDER FEEDER PRŮMĚR: 2,5MM CARBON ŽLUTÁ + ČERVENÝ LED There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 399.00 CZK
329.00 CZK
Intruder FeederPrůměr: 2.5 mmŽlutáCarbonČervený Led


NÁHRADNÍ ŠPIČKA FEEDER COMPETITION EPOXY
639.00 Kč
CARP HUNTER NÁHRADNÍ ŠPIČKA PLUS FEEDER
213.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA CARP EXPERT METHOD FEEDER
221.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA KAMASAKI SUPER FEEDER
213.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA KAMASAKI PELLET FEEDER
213.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA CARP EXPERT ELITE FEEDER
221.00 Kč
Žádné související články
No related videos