IBITE SPLÁVEK PERCH
Popis produktu

Splávek iBite Perch

Samotná značka iBite zní velmi zajímavě, dává tušit jistou formu technické novinky. To platí pro všechny produkty v rámci série. Všechny produkty značky iBite jsou založeny na nejnovějších vývojových novinkách, čímž usnadňují každodenní život rybářů i čas strávený na vodním břehu a dělají ho zajímavějším.

Nápad k vytvoření produktu byl inspirovaný svítícími nočními patronami; lov v úplné tmě, splávek mizející pod vodou a pomoc rybě na vodní břeh může být ohromně zajímavou vzpomínkou, ale k tomu potřebujeme osvětlené tělo splávku, k čemuž potřebujeme svítící patronu nebo jiné osvětlení, které není vždy k dispozici.

Řešením tohoto problému je splávek se svítící anténou, který díky svému vypracování, zapnutá/vypnutá anténa, nabízí možnost potřebného osvětlení během rybolovu - funguje s baterií 425 (životnost minimálně 40 hodin).

Pomůcka je vhodná i k 1-2hodinovému rybaření, poskytuje opěrný bod k lovu candáta, čím výrazně zvyšuje úspěšnost rybolovu, doba ztráty ryby kvůli špatným viditelnostním podmínkám je pryč.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Materiál Anténa Dřík Tvar
69720-310 IBITE SPLÁVEK PERCH GREEN 10G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 213.00 CZK Perch10 gBalsa dřevoLedPlastKlouzavý
69720-312 IBITE SPLÁVEK PERCH GREEN 12G 213.00 CZK Perch12 gBalsa dřevoLedPlastKlouzavý


ENERGOTEAM SPLÁVEK F NA ŠTIKY
96.00 Kč
ENERGOTEAM SPLÁVEK F NA SUMCE SE SVÍTÍCÍM PATRONEM
123.00 Kč
SPLÁVEK NA ŠŤUKY MP
81.00 Kč
ENERGOTEAM SPLÁVEK F NA ŠTIKY
114.00 Kč
SPLÁVEK NA SUMCE KOÓS
131.00 Kč
SPLÁVEK NA CANDÁT MP
74.00 Kč
Žádné související články
No related videos