This product is currently not available.
CARP EXPERT NAVIJÁK METHOD FEEDER RUNNER 5000
CARP EXPERT NAVIJÁK METHOD FEEDER RUNNER 5000

Naviják Carp Expert Pink Method Feeder Runner 5000 s volnoběžnou brzdou.

Značka CXP poskytuje výjimečně širokou produktovou nabídku k lovu nedravých ryb, jako i k lovu kaprů, které rozšiřuje i naviják PINK s volnoběžnou brzdou, který byl vytvořený pro ženy rybářky.

Členové Method Pink série jako prut, tašky a jiné doplňky jsou už oblíbené pomůcky mnoha rybářů, tuto linii doplňuje i tento naviják s volnoběžnou brzdou, mezi vnější prvky dostal impozantní PINK vložky. Na jeho vzhled nesmí být stížnosti.

Kromě vzhledu se podívejme i na jeho technické parametry.
5+1 ložisek zaručuje výjimečně hladký chod, většina z nich dostala místo v masivním grafitovém těle spolu s pohonem. Model s přední brzdou precizně dávkuje vlasec, skoro není slyšet, když se rozběhne.

Ta je kombinovaná se zadní volnoběžnou brzdou, které použití dokáže zvýšit komfort rybolovu, plus i během nočních lovů také skvěle poslouží. Převodový poměr 5,2:1 je kombinovaný se silnou kličkou, která dobře padne do ruky, díky čemu mu nedělá problém ani navinutí těžších method a feeder košíku.

K produktu pro zpestření použitelnosti paří i dvojitá klička. Má impozantní hliníkovou cívku i s grafitovou náhradní cívkou, proto mohou být k dispozici na břehu připravené dva průměry vlasců pro různé metody lovu. Naviják je vhodný pro všechny dámy, nezávisle od zkušeností, které by chtěly tento oblíbený sport praktikovat, ať je řeč o method nebo jiných způsobů lovů. Série Method Pink je jednou z nejlepších výrobků pro ženy rybářky. S podobným PINK designem je dostupný i prut, pouzdro a jiné doplňky, díky kterým dokážeme získat celou sadu. Produkt vhodný i jako dárek.

BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos