This product is currently not available.
BOKOR VLASEC PRO SPIN MONOFILAMENT 150M TRANSPARENT
BOKOR VLASEC PRO SPIN MONOFILAMENT 150M TRANSPARENT

Monofilní transparentní přívlačový vlasec Bokor Pro Spin 150 m –

Tento výborný přívlačový monofilní vlasec je novým členem známé série pojmenované po specialistovi v lovu dravých ryb – Bokor Károly. Vlasec o délce 150 metrů je dostupný ve 4 rozměrech od 0,18 mm do 0,30 mm, čímž nabízí vynikající alternativu k medium přívlači, ale s největšími rozměry se může měřit i s velkými candáty, protože je jeho průhledná barva ve vodě méně viditelná. 

Nejvýraznější předností monofilových přívlačových vlasců proti pleteným je v jejich vizuální citlivosti. Tato výhoda se projeví hlavně při rybách jako je candát a bolen, protože právě tyto dva druhy ryb jsou nejcitlivější na detaily před umělou nástrahou, a to díky jejich skvělému zraku. Co je dost k tomu, aby se rozhodly o zaútočení na danou nástrahu.  

Ideální do čistých vod s menším množstvím překážek, kde jsou cílové ryby velmi opatrné.  Její povrch je úplně hladký, disponuje teflonovou vrstvou, čím zaručuje odolnost proti opotřebení.  Významnou je také vlastnost nenasáknutí vody, co jej oproti pleteným dělá skvělou variantou k zimní přívlači. 

Dokonalý výběr k medium přívlači, wobblerům a gumám. 

ENERGOTEAM VLASEC POWER SPIN 150M
59.00 Kč
EXCALIBUR VLASEC SEA FLUORO CARBON COATED 200M
123.00 Kč
Žádné související články
No related videos