This product is currently not available.
KAMASAKI SET XXL S BATOHEM
KAMASAKI SET XXL S BATOHEM
Kamasaki XXL set s batohem

Existuje mnoho pomůcek, které nám ulehčí čas strávený během rybaření, pomáhají nám svou praktičností a funkčností strávit bezproblémový den na břehu, navíc nám v mnoha případech dokáží pomoci s uskladněním a přenášením.
Představovaný set je univerzálně použitelný, nabízí řešení i na divokou vodu. Sada začíná Kamasaki XXL batohem, do kterého se vejde každá krabička. Rybářská výbava, oblečení, nebo jiné na vodním břehu potřebné pomůcky se do něho vejdou ve velkém množství. Vnější kapsy uzavíratelné pantem a zipem se zase hodí na bižuterii a dokumenty.
K tašce jsme do setu přidali výjimečně praktickou pomůcku k rybolovu v noční tmě, multifunkční Outdoor solární lampu. Díky její funkčnosti a je mnohostranně využitelná. Patří k ní AC nabíječka – můžeme ji používat s baterií, na vrchu umístěným solárním panelem můžeme nabíjet vnitřní akumulátor. Její použití rozšiřuje i USB vstup. Super pomůcka, která je základním nástrojem nočního rybolovu.
Pro splnění základní požadavků ochranu ryb představuje dokonalé řešení Kamasaki skladatelná podložka pod kapra, ke kterému připadá i jeden sak na kapra. Například, pokud bychom chytli kapra našeho života v noci, tak v něm dokážeme rybu zasakovat za účelem ranní fotografie.

Kromě fotografie potřebujeme větší ryby také zvážit. I na to jsme mysleli, do sady jsme přidali Kamasaki 40 kg digitální váhu, která váží v 10 g stupnici přesnou hmotnost chycené ryby.
Před puštěním úlovku je potřebné ránu po háčku dezinfikovat. Proto jsme do sady přidali Septocarp antiseptický sprej, aby se puštěné rybě nestala žádná škoda na zdraví.
Souhrnně jde o praktickou sadu zvyšující pohodlí na vodním břehu, která nabízí příznivé řešení k rybolovu i ochraně ryb.

Obsah sady:
- Kamasaki XXL batoh
- Kamasaki digitální váha 40kg
- Kamasaki hedvábný sak na kapra 75x110 cm
- Kamasaki podložka pod kapra 100x60 cm
- Septocarp antiseptický sprej 30ml
- Outdoor Solar kempingová lampa
 
DESKA NA ČIŠTĚNÍ RYB + DÁREK FILETOVACÍ NŮŽ
699.00 Kč
539.00 Kč
UDÍRENSKÝ SET
1 749.00 Kč
1 389.00 Kč
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RYB + VÁHA
899.00 Kč
699.00 Kč
BENZAR SET CLASSIC METHOD
3 159.00 Kč
2 159.00 Kč
BENZAR DVOJ SET CLASSIC METHOD
5 909.00 Kč
4 229.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
Žádné související články
No related videos