This product is currently not available.
PROMIX KRMNÁ SMĚS S KYSELINOU MLÉČNOU FULL FERMENT 900G
PROMIX KRMNÁ SMĚS S KYSELINOU MLÉČNOU FULL FERMENT 900G

Promix Full Ferment

Full Ferment s kyselinou mléčnou je kyselá směs s výraznou fermentační vůní.

Produktová řada Promix Full Ferment je vyrobena z nejstaršího a nejtradičnějšího kaprařského materiálu - kukuřice.

K ní se během kvašení přidává celé lněné semeno. Samozřejmě se nebavíme o mleté kukuřici, do produktu se dostali nejlépe zpracované kukuřičné přísady. Základ směsi tvoří TTX s nejvyšší čistotou na trhu a dokonalým lisováním vytvářené verze. Již samotný materiál je magnetem na kapry, ale při tom jsme ještě nezastali. V řadě jsme nemohli vynechat ani za studena lisované pelety z kukuřičných klíčků, nestlačené kukuřičné melivo a samozřejmě kukuřičný derivát s nejvyšším počtem bílkovin i kukuřičný lepek. Tuto směs nakonec kvašením kyseliny mléčné dostaneme do dokonalé formy.

Výsledkem je výrazná směs s výrazným aroma kyseliny mléčné, ale zcela přirozeně fermentovaným kukuřičným aroma. Lze jej použít za jakýchkoli podmínek. Díky výše uvedeným vlastnostem je velmi selektivní, zejména láká do koše kapry a amury. Tato vlastnost je nenahraditelná pro úspěchy na závodech.

Předem rozmíchána krmná směs nevyžaduje přidání vody. Velmi dobře přilne, avšak po průniku do vody vybuchuje z košíku, vytvářejíc obrovský kukuřičný oblak. Lze ji přimíchat do kteréhokoli Promix uhlohydrátové či kukuřičné krmné směsi. Tehdy se vyplatí připravit i druhou směs, pak obě namíchané krmné směsi spolu zamíchat.

CUKK KRMNÁ SMĚS
109.15 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS
60.92 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS NASHI PATENTKA
131.15 Kč
BENZAR MIX ICE MIX 500G
58.38 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS TTX PLUSZ 1,5 KG
143.00 Kč
BENZAR METHOD MIX
83.77 Kč
Žádné související články
No related videos