ARNO PRÚT BOLOGNESE BLACK
ARNO PRÚT BOLOGNESE BLACK

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Váha, komfort
Váha, komfort

Jednoduchá přeprava
Jednoduchá přeprava

Popis produktu

Prut Arno Black Bolognese

Značka Arno zařazuje do nabídky produkty s výhodným poměrem cena-kvalita. Součástí této série je i dostatečně pevný bolognesový prut dokonale vhodný pro plavanou i lov cejnů.

Tvoří ho směs karbonu, díky čemuž vznikl velmi silný, současně však pružný prut.

Kombinovaný s navijákem malého rozměru je vlastně stejný jako bič, jen s tímto dokážeme ulovit i větší kapry (3-5 kg), pokud v případě potřeby umíme popustit šňůru.

Stabilní držení zaručuje držák navijáku a klouzavé očko umístěné na špičce zaručuje dokonalé používání.

Jedná se o sérii doporučovanou nezávisle na zkušenostech, která disponuje výhodným poměrem cena-kvalita a je dobrou volbou i pro děti, protože díky materiálu dobře toleruje případná poškození způsobená začátečnickými nezdary.


1. DRŽIAK NAVIJAKU Na prutě s nachází držák navijáku, který je používáný u bolonských a tele-match prutech, protože i při malých průměrech prutů dokáže stabilně držet naviják. Díky vypracování a spolehlivosti se vyskytuje i při jiných typů prutů. Jednoduché používání, naviják můžeme upevnit jedním pohybem.
5. SIC odľahčený Při výrobě SIC oček se otevřela příležitost používání pěknějších, tenčích a v neposlední řadě mnoho lehčích oček proti starším typům. Díky jedinečným vlasnostem SIC, i tenké očka dobře odolávají silám vznikajícím při náhozech a zdolávání.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
10087-600 ARNO PRUT BOLOGNESE BLACK  6M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 079.00 CZK
759.00 CZK
6 m10-30 gB128cm362 g


ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT VIKING BOLO
249.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT BLADE BOLO
2 849.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT ALLROUND BOLO
2 159.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT RIVER BOLO
3 389.00 Kč
KAMASAKI PRUT RIVER BOLO
619.00 Kč
BENZAR PRUT UNIVERSAL BOLO
2 079.00 Kč
Žádné související články
No related videos