CARP EXPERT SUPREME BOLO PRUT
CARP EXPERT SUPREME BOLO PRUT


Váha, komfort
Váha, komfort

Přesnost náhozu
Přesnost náhozu

Popis produktu

Carp Expert Supreme Bolo

 

Jak již název napovídá, Carp Expert Supreme Bolo se vyznačuje kvalitním provedením a výbornými technickými parametry!

 

Jeho materiál je IM8-carbon, což umožňuje držet v rukou velmi pevný, štíhlý prut. Díky těmto vlastnostem budeme schopni rychle a rozhodně reagovat na záběry, proto jej doporučujeme zejména na říční rybolov! Zde se ryby krmí rychle, a útočně, protože nemají moc času na přijímání potravy unášené před nimi. Mezi nimi vyniká hlavně krmení a chytání podustvy, na které neumíme včas reagovat, pokud nemáme tak dobrou výbavu jako Carp Expert Supreme Bolo!

 

Jeho vrhací zátěž je 8-20g, proto se doporučuje používat menší plováky!

 

Na první pohled má prut jednoznačně tmavý charakter, s černou základní barvou, kterou zdobí stříbrné a bílé nápisy a červené vzory!

 

Vzdálenost od spodní části držáku navijáku ke konci prutu je 41 cm, takže dokonale padne na předloktí rybáře průměrné výšky. Nevyčuhuje příliš, aby překáželo v používání, a není příliš krátký, aby se s ním nepohodlně manipulovalo. Jeho tenký design se měří v číslech takto: 18-20-23 mm je nejtlustší průměr ze 4-5-6 metrových verzí!

 

Když se posuneme dál, na prutu vidíme, že je vybaven řadou skutečně odolných oček, které díky speciálnímu designu brání zamotání vlasce! Je také lehký a příjemný na pohled. SIC vložky určitě nepoškodí ani ty nejtenčí monofilové vlasce!

 

Doporučená tloušťka vlasce pro rybářský prut:

 

Hlavní vlasec: 0,14 – 0,18 mm

 

Návazec: 0,12 – 0,16 mm

 

Tyto průměry zajišťují, že dokážeme co nejlépe využít vlastností a charakteru prutu, ale to neznamená, že je nemožné udici zlomit! Výběr správné šňůry nás neosvobozuje od pečlivého a profesionálního používání! Proto je životně důležité používat podběrák s délkou rukojeti alespoň 3 metry, prut by se neměl držet v takovém úhlu, aby se jeho hrot příliš ohýbal dozadu. , ale přitáhneme na hladinu, a když se uklidní, vytáhneme ji k nám pevným výtahem. Většina zátěže se tehdy přenese na prut, když špička sevře velký úhel se samotným prutem!

 

Na špici je posuvný kroužek, který slouží k rovnoměrnému rozložení zátěže.

 

Pro pokročilé rybáře doporučujeme i Carp Expert Supreme Bolo, který přemění náš říční rybolov ve skutečný zážitek!

 

   Prut má držák navijáku se žabkovým zámkem. Je to osvědčená forma především pro bolognesové a telematch pruty, neboť je vhodná pro stabilní fixaci navijáku i při malém průměru prutu. Pro svou spolehlivost a provedení se vyskytuje také u jiných typů prutů. Snadno se používá, naviják lze zafixovat jediným pohybem ruky.


1. DRŽIAK NAVIJAKU Na prutě s nachází držák navijáku, který je používáný u bolonských a tele-match prutech, protože i při malých průměrech prutů dokáže stabilně držet naviják. Díky vypracování a spolehlivosti se vyskytuje i při jiných typů prutů. Jednoduché používání, naviják můžeme upevnit jedním pohybem.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
11131-400  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 849.00 CZK Nový 4 m8-20 g129 cm180 g
11131-500  1 039.00 CZK Nový 5 m8-20 g131 cm223 g
11131-600  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 309.00 CZK Nový 6 m8-20 g132 cm340 g


ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT VIKING BOLO
249.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT BLADE BOLO
2 849.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT ALLROUND BOLO
2 159.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT RIVER BOLO
3 389.00 Kč
KAMASAKI PRUT RIVER BOLO
619.00 Kč
ARNO PRÚT BOLOGNESE BLACK
1 079.00 Kč
759.00 Kč
Žádné související články
No related videos