IBITE ŠPIČKA FEEDER - KAMASAKI PELLETT FEEDER
Popis produktu

Sada špiček IBite Feeder – Kamasaki Pellet Feeder

iBite, už jen jméno značky má šmrnc a naznačuje formu nové techniky. Každý z produktů značky iBite se zakládá na nejčerstvějších novinkách a objevech, čímž ulehčí a zpříjemní každodennost rybářů a čas prožitý na břehu.

Aktuální série produktů k feeder lovu nabízí vícero zajímavostí k nočnímu lovu. Vytvoření produktu bylo inspirováno noční metodou lovu s kmitající špičkou. V úplné tmě může být pohled na prohnutou špičku a následná pomoc kapitální rybě na břeh velmi pěkná vzpomínka, ale k tomu je třeba vidět ve tmě špičku prutu, k čemu je potřebný svítící patron, lampa nebo jiné osvětlení. Často se vyžaduje buď kompromis, nebo při rychlé vycházce nemáme v tašce žádný podobný produkt na dosah.

Na tento problém nabízejí řešení svítící špičky iBite, které jsou založeny na systému s ledkou a baterií. Na vytvořenou feeder špičku je potřebné umístit baterií opatřené LED světlo a může začít noční rybaření. Po ukončení rybolovu je potřebné jen vybrat LED světlo a odložit jej, protože bude znovu použitý během další vycházky.

Nástroj vhodný i k rychlým 1-2 hodinovým vycházkám.

Tento produkt je kompletní feeder sada špiček, kterou můžeme používat společně s Kamasaki Pellet Feeder série, čím se umožňuje použití špiček s ledkami.

Obsah:
- 211 baterie

- K ní pasující LED (dostupná ve 2 barevných provedeních)

- Náhradní špička Kamasaki Pellet Feeder (3,6m) s iBite očkem

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Barva Materiál Vlastnosti Balení
IB079-367 IBITE ŠPIČKA FEEDER SKLOLAMINÁT NA KAMASAKI PELLETT FEEDER PRŮMĚR: 3,4MM ČERVENÁ + ČERVENÁ LED 409.00 CZK Kamasaki Pellet Feeder2 oz, Průměr: 3.4 mmČervenáSklolaminátČervená ledNáhradní špička + led + baterie


NÁHRADNÍ ŠPIČKA FEEDER COMPETITION EPOXY
639.00 Kč
CARP HUNTER NÁHRADNÍ ŠPIČKA PLUS FEEDER
213.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA CARP EXPERT METHOD FEEDER
221.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA KAMASAKI SUPER FEEDER
213.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA KAMASAKI PELLET FEEDER
213.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA CARP EXPERT ELITE FEEDER
221.00 Kč
Žádné související články
No related videos