CARP EXPERT POWER METHOD FEEDER PRUT
CARP EXPERT POWER METHOD FEEDER PRUT


Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Akce špičky
Akce špičky

Univerzální
Univerzální

Popis produktu

Feederový prut Carp Expert Power Method

 

Oblíbená rodina prutů Carp Expert má nyní nového člena. Během testů se zrodil rybářský prut, který plně vyhovuje potřebám domácích kaprařů.

 

Jeho tuhost pomáhá dosáhnout hodů na opravdu dlouhé vzdálenosti a jeho flexibilita nám umožňuje používat ty nejtenčí vlasce.

Výborně se hodí i pro říční rybolov, dokonce i v silných proudech, kde je nezbytné, aby prut byl dostatečně pevný a tuhý.

Toto je obzvláště důležité při nahazování dostatečně dimenzovaného koncového návazce a zdolávání bojovné roviny.

 

V důsledku větší zátěže při zdolávání ztuhne, a tak můžeme rybu bránící se háčku snáze ovládat.

 

Spoje jsou speciálně vyztuženy, což dává prutu extra pevnost. Je dostupný ve dvou délkách.

 

Kromě říčního využití je také skvělou alternativou pro lov na method feeder, který je v dnešní době v módě i při lovu na velké vzdálenosti!

 

3. KLASICKÉ SEDLO NAVIJÁKU

Prut má nejčastěji používané šroubové sedlo navijáku. Oblíbenost tohoto typu používaného již několik desetiletí spočívá v jeho jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Naviják je upevněn dvěma čelistmi s plastovými vložkami, z nichž jednu lze utáhnout velkou maticí.

6. SIC na házení do dálky

V současnosti narůstá poptávka po výbavě na dlouhé hody. Všechny prvky takové udice musí být použitelné pro účely lovu na velké vzdálenosti. Vlasec protéká přes očka se zvětšeným průměrem, která jsou použita v co nejmenším počtu, téměř bez odporu, čímž lze dosáhnout do té doby nedosažitelné vzdálenosti.


3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
6. SIC na dlhé náhody V současnosti se kladou stále větší nároky na výstroj na daleké náhozy. Při takovém prutě musí dokonale spolupracovat všechny jeho prvky. Přes co možná nejmenším počtu používaných oček velkých rozměrů probíhá šńůra skoro bez odporu, čím umožňuje dosáhnout doposud nedosáhnutelné vzdálenosti.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Přepravní rozměry
16010-360  1 999.00 CZK 3,6 m3+3120 g126 cm
16010-390  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 2 119.00 CZK 3,9 m3+3120 g136 cm


CARP HUNTER RYBÁŘSKÝ PRUT PLUS FEEDER
849.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT METHOD FEEDER PINK
1 889.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT NO LIMIT METHOD FEEDER
2 849.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT UNIVERSAL FEEDER
1 999.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT CONCOURSE FEEDER
2 999.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT CONCOURSE METHOD FEEDER
5 929.00 Kč
Žádné související články
No related videos