CARP EXPERT MULTI DYNAMIC SWINGER
Popis produktu

Široká paleta produktů od Carp Expert nabízí rybářům široký výběr nástrojů na lov kaprů a k již existujícím produktům přichází mnoho nových, prémiových doplňků. Mezi tyto novinky patří i nová série Multi Swingerů, která rozšiřuje sortiment swingerů s pevným ramenem!

Multi Swinger - Dynamic

Jak již název naznačuje, tento model je "starším bratrem" z dvojice produktů, který dostal větší hlavu a adapter, ale velikost ramene je přibližně stejná jako u modelu Compact. Díky pevnému rameni se swinger ani při silném větru nebude kroutit a vysílat elektrický signál.

Konce hlavy jsou vyměnitelné, takže si každý může vybrat ten, který mu nejvíce vyhovuje a který ladí s jeho vybavením. S pomocí závaží na rameni můžeme snadno nastavit hmotnost swingeru a tím i napětí na našem hlavním vlasci.

Adaptér je vyroben pro standardní závity, což znamená, že odpojit a připojit náš swinger k adaptéru je otázkou několika sekund, což výrazně usnadňuje a zabezpečuje jeho přepravu.

Pro noční rybolovy je také skvělou volbou, protože s připojením k zásuvce s průměrem 2,5 mm k našemu indikátoru získáme svítícího swingeru!



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ
77090-360  349.00 CZK Nový Multi Dynamic


KAMASAKI ECO SWINGER
114.00 Kč
CARP HUNTER SWINGER LED
164.00 Kč
CARP EXPERT SWINGER S ŘETÍZKEM LED
180.00 Kč
CARP EXPERT SWINGER SADA S ŘETÍZKEM LED 3KS/BAL
619.00 Kč
CARP EXPERT SWINGER SADA S ŘETÍZKEM LED 4KS/BAL
729.00 Kč
CARP EXPERT SWINGER DELUXE S RAMENEM LED
269.00 Kč
Žádné související články
No related videos