IBITE SPLÁVEK GIANT CARP GREEN
Popis produktu

Splávek iBite Giant Carp Green

Sama značka iBite zní velmi zajímavě, dává tušit jistou formu technické novinky. To platí pro všechny produkty v rámci série. Všechny produkty značky iBite jsou založeny na nejnovějších vývojových novinkách, čímž usnadňují každodenní život rybářům i čas strávený na vodním břehu a dělají ho zajímavějším.

Tato série nabízí praktické řešení pro rybáře lovící v noci plavajícími metodami. Inspirací k vytvoření produktu byla svítící noční patrona. Lov v úplné tmě, pod vodou mizející splávek a vylovení ryby na vodní břeh můžou být ohromně zajímavou vzpomínkou, ale k tomu potřebujeme osvětlené tělo splávku, k čemuž potřebujeme svítící patronu nebo jiné osvětlení, které není vždy k dispozici.

Řešením tohoto problému je splávek se svítící anténou, jíž poskytuje zapínatelná ledková anténa dostatečné osvětlení během rybolovu díky svému vnitřnímu provedení . - funguje s baterií 435 (baterie se životností minimálně 40 hodin)

Anténa splávku Giant Carp vyzařuje po umístění baterie výraznou zelenou barvu, která vytváří na multicolor anténě impozantní divadlo, a to i mezi dvěma záběry.

Jedná se nástroj vhodný i k rybolovu z náhlého popudu, k nočnímu lovu kaprů, kdy během noci vytváří svítící splávek další opěrný bod, čímž zvýší možnost úspěchu. Doba neúspěšných záběrů z důvodů špatných světelných podmínek je pryč.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Materiál Anténa Dřík Tvar
69745-704 IBITE SPLÁVEK GIANT CARP GREEN 4G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 196.00 CZK Giant Carp Green4 gBalsaLedPlastKlouzavý
69745-706 IBITE SPLÁVEK GIANT CARP GREEN 6G 205.00 CZK Giant Carp Green6 gBalsaLedPlastKlouzavý
69745-708 IBITE SPLÁVEK GIANT CARP GREEN 8G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 205.00 CZK Giant Carp Green8 gBalsaLedPlastKlouzavý


SPLÁVEK NA KAPRY MP1
47.00 Kč
SPLÁVEK NA KAPRY MP2
47.00 Kč
SPLÁVEK NA KAPRY MP3
47.00 Kč
SPLÁVEK NA KAPRY MP4
47.00 Kč
SPLÁVEK NA KAPRY MP5
47.00 Kč
SPLÁVEK NA KAPRY MP6
47.00 Kč
Žádné související články
No related videos