CARP EXPERT LEADFREE GO GREEN INLINE BLOWBACK RIG 80G
Popis produktu

Ať už jde o jakoukoli vodní plochu, řeky nebo dokonce soukromá jezera, existují situace, kdy se součástí náčiní, jako jsou olovo nebo jiné těžiště, zlomí nebo ztratí ve vodě.

Některé těžiště může mít znečišťující vliv na vodu a ryby, proto je důležité věnovat pozornost ochraně životního prostředí. Navíc existují jezera, kde se kladou zvláštní důraz na ochranu ryb a zavádějí se různá opatření k prevenci ztráty náčiní.

Carp Expert GoGreen série je vyrobena z ekologických materiálů, které jsou zcela bez olova a wolframu. Tato těžiště jsou vyrobená z ekologické slitiny cínu a nezatěžují životní prostředí, pokud se zlomí ve vodě. Tyto těžiště jsou ideální pro rybářské revíry, kde je použití olova zakázáno.

CARP EXPERT LEADFREE GO GREEN INLINE BLOW BACK RIG může být velkou pomocí pro rybáře, kteří nechtějí trávit čas vytvářením náčiní, protože nabízí kompletní konečné náčiní.

Předložka na háčku je vyrobena z odolného plstěného lana s pevností 25 liber, a stabilitu náčiní zajistí plstěná šňůra s pevností 80 liber, na níž je umístěno těžiště, a k náčiní patří také háček velikosti 4 s bradavkou.

Výhodou tohoto náčiní je, že ryby dokáží vypustit návnadu, ale díky háčkovému otočnému prstenci se háček efektivně zahákne. To umožňuje bezpečnější chycení ryb.

Konečné náčiní lze snadno připojit, protože jej lze snadno spojit s hlavní šňůrou.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Velikost háčku
79871-080  155.00 CZK Nový GoGreen Blowback Rig80 g4


CARP EXPERT BOILIES MONTÁŽ QUICK CHANGE POTÁPIVÁ
180.00 Kč
CARP EXPERT BOILIES MONTÁŽ S KRÚŽKOM - POTÁPIVÁ
180.00 Kč
CARP EXPERT BOILIES MONTÁŽ PVC - HELIKOPTÉROVÝ
180.00 Kč
CARP EXPERT BOILIES MONTÁŽ INLINE BLOW -BACK RIG 70G
131.00 Kč
CARP EXPERT BOILIES MONTÁŽ HELIKOPTER D-RIG 80G
131.00 Kč
CARP EXPERT COMBI RIG NÁVAZEC NA LOV KAPRŮ 2KS/BALENÍ
79.00 Kč
Žádné související články
No related videos