CARP EXPERT PRUT SMART SPOD
CARP EXPERT PRUT SMART SPOD

Nosnost
Nosnost

Přesnost náhozu
Přesnost náhozu

Popis produktu

Prut Carp Expert Smart SPOD

Nejnovější Smart série oblíbené řady Carp Expert v sobě spojuje maximalizaci kritérií směrem k použitelnosti, přičemž rybářům poskytuje zlatou střední cestu, která je dostupná pro všechny a nabízí skvělý poměr ceny a kvality.

V sérii Smart dostala místo i série Smart SPOD, která by se díky své univerzálnosti mohla stát preferovaným nástrojem pro mnohé, ať je řeč například o krmení na dlouhé vzdálenosti.

S výkonem 5 lbs lze použít největší rozměry Spomb a rakety. Je vyroben z kvalitního uhlíkového kompozitu IM5, díky čemuž je svým charakterem přesný a ideální pro daleké hody. Dokonalé klouzání našeho vlasce zaručuje 50 mm první očko a další očka se Sic očky.

O správnou sílu při nahazování se starají EVA vložky na konci držáku navijáku a rukojeti, které zajišťují pevné uchopení. Vynikající ke krmení ze břehu, doporučený všem rybářům bez ohledu na zkušenosti.

Doporučujeme nejen pro ty, kteří se právě seznamují s rybolovem, ale i ty, kteří by chtěli jeden praktický prut za dostupnou cenu.


20. obyčajný Objevení materiálu z uhlíkových vláken způsobilo revoluci skoro v každém odvětví, tudíž i v rybářském. Z IM5 uhlíku vyráběnými pruty se objevila nová generace prutů, která je lehčí od prutů ze skelných vláke, umožňuje kromě výborného vedení podobného kompozitním prutům ze skelných vláken patřících do podobné kategorie.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
7. SIC kapitálny Při zdolávání velkých agresivně bojujících ryb je důležité, aby byl každý jeden prvek výbavy dostatečně kvalitní. Posílené, odolné očka dobře zvládají i tvrdé a dlouhé zdolávání.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
12565-376 CARP EXPERT PRUT SMART SPOD 3,75M 5LBS 999.00 CZK 3,75 m35 lbB132 cm541 g


CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT DOUBLE TIP
2 079.00 Kč
1 659.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CARP
729.00 Kč
THE ONE RYBÁŘSKÝ PRUT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
4 159.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT LONG CAST NEO
1 969.00 Kč
SONIK VADERX RS CARP BOILIES PRUT
2 469.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
1 389.00 Kč
Žádné související články
No related videos