BENZAR NAVIJÁK RIVER BOLO 1000
Popis produktu

Naviják Benzar River Bylo

Nabídka bolognézových prutů označených jménem Zsolta Benzára se rok co rok rozšiřuje, v současnosti již obsahuje prut snad ke všem situacím. Objevením se navijáků River Bylo už nemusíte přemýšlet nad tím, jaký naviják se má dostat na bolognézové pruty Benzar!

Jako výsledek japonského vývoje se zrodily velmi precizní a odolné navijáky vhodné do všech podmínek.

Navijáky Bylo samozřejmě následují k feeder metodě vyvíjených „velkých“ bratrů svou červenou barvou, již z dálky upoutají na sebe pozornost!

Naviják River Bylo rozměrem 1000 vyhovuje právě nárokům lovu bolognézovými pruty, jelikož je lehký a díky japonskému vývoji běží velmi pěkně, plynule a vytváří pěkný profil šňůry.

Dostalo v něm místo 5+1 ložisek a má převodový poměr 5,2:1.

Ve spojení s navijáky River Bolo se musíme zmínit o jedné věci. Jelikož je charakterizují kvalitní součástky, ložiska, klika, jakož i brzda, jsou výborným řešením i pro zastánce UL přívlače!
 


1. PREDNÁ BRZDA (obyčajná) Na naviják se dostal spolehlivý brzdový systém. Nastavení brzdy, která je závislá od zatížitelnosti vlasce a tvrdosti prutu, je potřebné nastavit jí ještě před začátkem lovu. Při zdolávání ryby je možné přizpůsobit sílu brzdy pomocí regulátoru v přední části navijáku.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
20140-100 BENZAR NAVIJÁK RIVER BOLO 1000 1 499.00 CZK 10005+1Přední brzda5,2:1GrafitHliník0,205 mm / 180 m181 g


KAMASAKI NAVIJÁK SUPER BOLO RD 100
221.00 Kč
Žádné související články
No related videos