This product is currently not available.
PROMIX KRMNÁ SMĚS COMPETITION BLACK
PROMIX KRMNÁ SMĚS COMPETITION BLACK

Promix Competition Black

Krmná směs Promix Competition Carp je k závodnímu lovu upravené krmivo speciálně přizpůsobené potřebám závodního rybolovu, neobsahuje živočišné bílkoviny a rybí moučku a je vyrobeno z nejlepších rostlinných složek.

Složky jsou založeny na nejjednodušších a nejosvědčenějších přísadách při lovu kaprů, takže nástraha se skládá jen z 5 věcí v určeném poměru. Bylo třeba zohlednit jejich základní vlastnosti, přilnavost, jakož i čas rozpustnosti a správnou velikost zrna.

Vynikající italské mleté TTX a drcené kukuřičné klíčky dodávají směsi dostatečně kukuřičnou chuť. Už tyto dvě složky by samy o sobě vytvořily vynikající základní potravinu, ale velké množství křupavých tygřích ořechů ještě více umocňuje účinek. Díky jejich sladké chuti a olejnatému nitru je směs ještě harmoničtější. Konopné semínko je také možná nezbytné pro opravdu dobrý lov kaprů, proto se přidává v jemně mleté formě. Jeho chuť, vůně a samozřejmě vysoký obsah oleje zaručují její vysokou efektivnost. Nakonec je doplněna o trochou anglické strouhanky, která se používá hlavně k upoutání pozornosti na dně.

Tato směs v sáčku je zcela bez aroma a barviv a její výrazná vůně a chuť je způsobena výlučně přírodními vlastnostmi složek.

- Jednoduché, ale bezkonkurenční složení

- Vysoký obsah esenciálních olejů

- Drcené a mleté složky

- Silná vůně a chuť

- Dobrá přilnavost a bleskový rozpad

- Bez aroma a barviv

CUKK KRMNÁ SMĚS
109.15 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS
60.92 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS NASHI PATENTKA
131.15 Kč
BENZAR MIX ICE MIX 500G
58.38 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS TTX PLUSZ 1,5 KG
143.00 Kč
BENZAR METHOD MIX
83.77 Kč
Žádné související články
No related videos