THE ONE PELLET BOX SPOD&PVA PELLET MIX
Popis produktu

The One Pellet Box Spod&PVA Pellet Mix

 

Spod&PVA Pellet Mix je na základě svého složení vhodná i jako základní krmná směs, nebo se může smíchat se směsmi TheOne Practice.

 

Peletový mix o velikosti 2 – 6 mm obsahuje různé verze bílkovinných a olejových složek, které se rozpouštějí později a proto dokáže kapři udržet na krmném místě déle, přičemž rychle rozpustné složky vyvolávají okamžitý efekt navnazování.

 

Pomocí směsi umíme dosáhnout zefektivnění později nastupujícího krmení partiklem.

 

Tato směs je vhodná i pro v současnosti populární využití PVA-sáčků při lovu, pokud ji doplníme z jedním z tekutých produktů řady The One Liquid Activator nebo The One Secret Juice.

 

Liquid Activator vyvíjí svůj účinek při dně přičemž Secret Juice pracuje v celém vodním sloupci a tak vyvolává zájem také u ryb pohybujících se v jednotlivých zónách vodního sloupce.

 

Doporučujeme dvě varianty použití, přičemž první je, že vybraný tekutý produkt přilijeme ke směsi pelet, zejména jednu z variant produktů Secret Juice, nebo směs pelet nejprve namočíme v Liquid Activatoru a následně přidáme Secret Juice, takto dosáhneme ještě delší a intenzivnější vnadící účinek.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Typ Příchuť Balení
98038-103  469.00 CZK 187.6 CZK/KG Nový Pellet BoxSPOD&PVA2,5 kg + vedro


BENZAR MIX FRANCÚZKY CHLIEB
61.00 Kč
PVA BOMB
210.69 Kč
BENZAR MIX METHOD PVA BOMB ŠUMIVÉ - 20KS
227.62 Kč
CARP EXPERT PLANKTON 3KS/BALENÍ
114.00 Kč
THE ONE PELLET BOX MICROCOLD MIX
469.00 Kč
THE ONE PVA BOMBS 10 KS/BALENÍ
131.00 Kč
Žádné související články
No related videos