NAVIJÁK CARP EXPERT NEO DISTANCE 9000
NAVIJÁK CARP EXPERT NEO DISTANCE 9000

Vzdálenost náhozu
Vzdálenost náhozu

Průběžné
Průběžné

Brzdný systém
Brzdný systém

Popis produktu

Nejnovější člen série navijáků Carp Expert Neo. Na vodním břehu se tyto navijáky prezentují pohledným designem, jako je tomu i u Neo Distance 9000. Ale vhled není všechno, nebo? Ke vzhledu se připojuje sestavení navijáku a obrovská cívka na dlouhé náhody. Jde o průměr 80 mm s výškou 40 mm!!! K tomu, aby dlouhé náhozy fungovaly, potřebujeme první velké očko, které je u boilies rybářských prutů často 50. Je z grafitu, na který můžeme dát i pletenou šňůru, která má výhodu v tom, že na rozdíl od monofilové šňůry můžeme použít mnohem menší tloušťku při stejné pevnosti v tahu a nahození velkého množství šňůry bude mít jen minimální prodloužení, proto záběr okamžitě pocítíme. Samozřejmě ho můžeme použít i s monofilovou kmenovou šňůrou (se zapojením pleteného návazce), v případě feeder lovu je tloušťka klasické šňůry okolo 0,20 mm, při boilies lovu 0,25 mm. Milovníci boilies lovu si v extrémních případech, kdy je potřeba nahodit extrémně daleko a podmínky to dovolují (bez překážek), zvykli používat tloušťku jen 0,18-0,20. Rozměrům cívky vděčíme za to, že velmi rychle navine koncovou montáž, na jedno otočení kličky získáme až 1 metr šňůry! Při takových velkých navijácích šňůra ráda zběhne pod cívku, ale to se u tohoto navijáku nestane, protože se na spodek dostal umělohmotný okraj, který této nepříjemnosti zabrání. Na velkou cívku se dostaly obrovské brzdné lamely, jejich spoluprací vznikl precizně nastavitelný nelepicí se mechanismus. V navijáku se nachází 6 + 1 ložisek, která zajišťují plynulý chod navijáku, když ho pootočíme, necítíme téměř žádný odpor. Kovová klička je adekvátně silná a pevná, ale zůstala stejně lehká. Lehkost je charakteristická pro celý naviják, vždyť při realizaci dalekých náhozů velmi závisí i na dynamice, což s těžkým navijákem dokážeme ne vždy splnit. 6mm ocelová osa! V tomto navijáku se spojuje síla, spolehlivost a dosažení velkých vzdáleností.


3. GRAFITOVÉ TELO odolné Pohon navijáku dostal kovový kryt. Pro spolehlivost, odolnost a pohodlné používání, které zabezpečuje lehká konstrukce z grafitu je tento materiál oblíbený u výrobců navijáků.
7. GRAFITOVÁ CIEVKA (dlhé hody) Při realizování dlouhých náhozů mají všechny prvky montáže, tím pádem i naviják, důležitý úkol. Pro dosáhnutí co možná nejdelšího hodu se na naviják dostala speciálně vyvinutá lehká grafitová cívka na dlouhé náhozy, která může pojmout velké množství vlasce.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
20202-900 NAVIJÁK CARP EXPERT NEO DISTANCE 9000 1 619.00 CZK
1 079.00 CZK
90006+1Obrovská lamelová přední brzda4,1:1GrafitGrafit0,40 mm/ 260 m606 g


CARP EXPERT NAVIJÁK NEO CAST 150+
1 619.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK UNI METHOD 6000 LC
1 999.00 Kč
BENZAR NAVIJÁK CONCOURSE METHOD FEEDER 8500
4 079.00 Kč
CARP EXPERT MAX2 LONG CAST 8000 NAVIJAK NA ĎALEKÉ HODY
1 929.00 Kč
Žádné související články
No related videos