CARP EXPERT MICRO MESH PVA SYSTEM 5M
Popis produktu

Carp Expert Micro Mesh PVA systém 5m

 

Zkratka PVA znamená ve vodě rozpustnou látku zvanou polyvinylalkohol, která se používá v průmyslu rybářských potřeb pro výrobu sítí, sáčků nebo pásků. Tyto produkty jsou mezi kapraři stále oblíbenější, neboť stále více lidí uznává chytlavost malého, koncentrovaného krmení.

 

PVA síťky jsou snad nejznámější formou tohoto příslušenství, a proto je v sortimentu Carp Expert několik druhů.

 

Carp Expert Micro Mesh PVA System je kompletní systém pro rybolov s PVA sítěmi, který se skládá ze silného, plastového skladovacího válce, který udrží naši PVA síť v každém případě v suchu, plastové trubky, na kterou je síťka umístěna a usnadňuje jí naplňte ji a nástroj pro ucpávání, který pomáhá zhutnit vybranou návnadu.

 

Díky tkaní Micro Mesh lze do naší směsi přidávat i jemnozrnné spodmixy nebo malé pelety vedle celých, nalámaných nebo mletých boilies, které zaručeně nevypadnou.

 

Při sestavování směsi dbejte na to, aby ingredience neobsahovaly vodu, protože by předčasně rozpustily všechny naše PVA produkty. Tyto směsi však mohou být ochuceny cukrem, CSL nebo Liquidy na bázi alkoholu, přátelskými k PVA, které byly speciálně vytvořeny pro tyto příležitosti.

 

Je dostupný ve verzích 25, 35 a 45 mm, z nichž 25 mm je vhodnějších pro lov na nahazování, 45 mm je vhodné pro ty, kteří rádi zavážejí a 35 mm je jakýsi univerzální, všestranný typ.

 

Díky svému ekonomickému, 5m balení umožňuje přípravu desítek PVA smyček, které – při správném použití a na správném místě – mohou pomoci rybářům k desítkám krásných úlovků!



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Balení
30145-025  213.00 CZK Nový Micro Mesh PVA System25 mm5 m
30145-035  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 221.00 CZK Nový Micro Mesh PVA System35 mm5 m
30145-045  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 229.00 CZK Nový Micro Mesh PVA System45 mm5 m


ESP PVA SIEŤ NÁHRADNÁ NÁPLŇ 32
289.00 Kč
CARP EXPERT REFILL PVA NÁPLŇ - MICRO MESH VERZE S POMALÝM / RYCHLÝM ROZPOUŠTĚNÍM
229.00 Kč
CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING RÝCHLY
299.00 Kč
CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH RÝCHLY
319.00 Kč
CARP EXPERT PVA ŠNÚRA EXTRA SILNÁ PLETENÁ 10M
131.00 Kč
CARP EXPERT REFILL PVA - ANTI RAFFELING RÝCHLY
238.00 Kč
Vynovené PVA sítě v řadě Carp Expert
Zobrazí se: 2024-05-02 | Zdroj: Attila Szabó | Recenze

PVA produkty již nejsou v lovu kaprů novinkou, jelikož jsou na trhu poměrně dlouho. Účinnost a přítomnost malého množství koncentrovaného krmiva lety vůbec neomrzela a jeho obliba výrazně vzrostla i mezi maďarskými rybáři. Produkty Carp Expert obsahují tyto doplňky již dlouhou ...

No related videos