THE ONE PARTICLE MIX 1KG
Popis produktu

The One Particle Mix

 

Směsi The One jsou vyráběny z vybraných zrn vynikající kvality.

 

Favorite Mix - V této směsi najdeme kukuřici, lupinu, tygří ořech, konopí, čili obsahuje všechna semínka, díky kterým bude rybolov úspěšný.

 

Irresistible Mix - V této směsi najdeme kukuřici, pšenici, tygří ořech, neboli obsahuje všechna semínka, V této směsi najdeme kukuřici, lupinu, tygří ořech, konopí, čili obsahuje všechna semínka, díky kterým bude rybolov úspěšný.

 

Vařené přírodní verze mohou být použity i samostatně ke krmení, nebo je můžeme smíchat s kterýmkoli produktem The One pellet nebo boilies.

 

Lactic acid - V této směsi najdeme kukuřici, konopí, tygří ořech, lupinu, javorová semena, tedy obsahuje všechna taková semena, díky kterým bude rybolov úspěšný. Je to verze, která prošla procesem mléčného kvašení, lze ji použít i samostatně ke krmení, nebo ji můžeme smíchat s kterýmkoli produktem The One pellet nebo boilies. Tuto směs je možné nejúspěšněji použít zejména v období od pozdního jara do časného podzimu, představuje především oblíbený pochoutku amura, ale nepohrdnou jí ani kapry. Využití směsi je mimořádně dobré i na vodách se sumečkem hnědým, jelikož tuto verzi nelibují.

 

Jako doplněk můžeme použít produkty řady The One Secret Juice nebo The One Activator čímž můžeme mnohem rychleji a efektivněji nalákat kapry na krmivo.

 

Kromě toho můžeme použít i The One Spod Mixy, které umíme podat ve formě koulí, čímž zvýšíme vnadící účinek.

 

Výborně se hodí také jako nástraha v kombinaci s menšími verzemi produktové řady The One Pop Up. Příchuť volíme podle toho, zda lovíme kapra nebo amura.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Příchuť Balení
98211-101  180.00 CZK Nový Particle MixFavoritte Mix1 kg
98211-102  164.00 CZK Nový Particle MixIrresistible Mix1 kg
98211-103  196.00 CZK Nový Particle MixLactic Acid1 kg


CARP EXPERT KUKUŘICE
109.15 Kč
CARP EXPERT HOLIDAY MIX
126.08 Kč
CARP EXPERT KONOPE NATURAL
168.38 Kč
TÍMÁR MIX PRAŽENÉ KONOPNÉ SEMENO
193.77 Kč
CARP EXPERT KRMNÁ SMĚS
439.15 Kč
CARP EXPERT SEVEN MIX
151.46 Kč
Žádné související články
No related videos