PROMIX AQUA UNI PELLET 800G
Popis produktu

Promix Aqua Uni pelety

 

Pelety Aqua Uni se od pelet Aqua Classic z hlediska obsahového indexu liší ve více bodech. Dá se využít mnoha způsoby, na jaře a na podzim je ve vodách málo dostupných bílkovin, takže v těchto obdobích má velmi vysoký stupeň vábení, a to i ve srovnání s jinak vynikajícím výkonem.

 

Jeho obsah bílkovin je obzvláště vysoký, 45%. Většinu z toho poskytuje španělská rybí moučka, živočišné bílkoviny a krevní moučka, která splňují nejvyšší standardy kvality.

 

Samozřejmě, tato peleta obsahuje také rostlinné složky. I zde jsou však rozdíly, kromě pšenice a řepky je slunečnicový koncentrát pro ryby obzvlášť cenný a bohatý na živiny. Ty zaručují přiměřený obsah sacharidů a vlákniny v peletě, jakož i její lehkou stravitelnost.

 

Esenciální mastné kyseliny hrají velmi důležitou roli ve výživových potřebách ryb, protože je nejtěžší je získat pod vodou, z přirozené potravy. Z toho vyplývá, že zdroje potravy, ve kterých se tyto cenné tuky nacházejí, jsou v podmořském světě nejžádanější. Peleta obsahuje 2 druhy, rybí olej a řepkový olej, které se výborně doplňují.

 

Z výše uvedeného můžete vidět, jaký kompletní zdroj potravy je tato peleta. Díky tomu je pro ryby naprosto nezbytná.

 

Peleta Aqua Uni má dobrou absorpční kapacitu, takže se dá jednoduše ochutit jakoukoli tekutou nebo ve vodě rozpustnou příchutí pro další zvýšení efektu nástrahy. Není to ovšem bezpodmínečně nutné, v podstatě má silnou, rybí vůni.

 

Při dopadu do vody se velmi rychle rozpadne a během několika minut vtáhne rybu z bezprostřední blízkosti. To samozřejmě neznamená, že by se peleta rychle rozpustila, teprve se začnou v okolí rozptylovat složky vnímatelné pro ryby.

 

Doporučuje se samostatně od tajícího ledu po mrznoucí vodu, ale ve velmi teplých vodách se vyplatí míchat s peletami Aqua Classic.

 

Cílová ryba: kapr, karas, cejn, lín a dokonce i amur.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Typ Velikost Balení
AGU20-000 AQUA UNI 2 MM 188.00 CZK 235 CZK/KG Aqua Uni2 mm800 g
AGU40-000 AQUA UNI 4 MM 155.00 CZK 193.75 CZK/KG Aqua Uni4 mm800 g


BENZAR MIX MIKRO PELETY FEEDER 800G
117.62 Kč
BENZAR MIX PELETY RAPID MIX 1200G
185.31 Kč
MOTABA CARP AMINO PELLET
180.49 Kč
FEEDERMANIA PELETY 2MM, 4MM - 800G
233.35 Kč
PROMIX PELETY METHOD 2MM
196.00 Kč
AQUA GARANT METHOD PELETY BOX 400G
147.00 Kč
Žádné související články
No related videos