BENZAR TRIPLE NET ADAPTER
Popis produktu

Během soutěží s method feederem se kvůli stále přísnějšímu limitu na počet tašek stává stále běžnějším používání více rybářských sítí. Není neobvyklé, že rybář musí mít sebou 2, 3 nebo dokonce více sítí, protože to vyžaduje množství ryb v jezeře a limit na tašky do 20 kg.

Benzár Triple Bag Holder Adapter, vyvinutý a vyráběný společností Aluflokk, je řešením, které umožňuje bezproblémové uchovávání a upevňování 3 velkých rybářských sítí, které úplně splňují pravidla soutěže.

Tento nástroj se upevňuje na přední dvě nohy soutěžního boxu, ve kterém nám pomáhají dva posuvné hranoly vybavené liatými nerezovými sponami. V podstatě je možné tento adaptér instalovat na jakýkoli soutěžní box, který je k dispozici na trhu, díky tomuto flexibilnímu způsobu upevnění.

Na okrajích a uprostřed držáku na tašky jsou otvory, které nám umožňují umístit rybářské sítě. Příslušné hliníkové upevňovací prvky jsou vybaveny standardním závitem, takže je možné je naskrutkovat na jakoukoli závitovou část rybářské sítě a potom pomocí nich upevnit a uložit naše rybářské sítě do jakéhokoli otvoru.

Naši soutěžící již dva roky používají toto řešení a není divu, že by ho rádi viděli v nabídce značky Benzár. Jedná se o profesionální, odolný a mimořádně praktický doplněk, který je určitě nezbytný pro soutěžní rybáře s method feederem!



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena
75045-452  1 769.00 CZK Nový


ENERGOTEAM NŮŽ NA ČÍŠTĚNÍ RYB PLASTOVÝ
100.00 Kč
ENERGOTEAM NŮŽ NA ODSTRANĚNÍ ŠUPIN KOVOVÝ
100.00 Kč
ENERGOTEAM DŘEVĚNÁ DESKA NA ČIŠTĚNÍ RYB
769.00 Kč
DRÁT NA NAVLÉKANÍ PLETENÉ ŠŇŮRY
27.00 Kč
ENERGOTEAM ÚDIAREŇ NA RYBY STOLNÁ
1 539.00 Kč
ENERGOTEAM CARP HUNTER RUKOVÄŤ NA VRHACIU LOPATU 1,00M
188.00 Kč
Žádné související články
No related videos