WIZARD PŘÍVLAČOVÝ PRUT PINK SPIN
WIZARD PŘÍVLAČOVÝ PRUT PINK SPIN

Akce prutu
Akce prutu

Vedení nástrahy
Vedení nástrahy

Nosnost
Nosnost

Popis produktu

Přivlačový prut Wizard Pink Spin

Výrobky oblíbené přívlačové značky Wizard jsou již osvědčenými pomůckami mnoha rybářů. V rámci této linie se objevila nová dámská série Wizard Pink!

Růžový rybářský prut dává lidem na břehu už z dálky vědět, že mají u vody ženskou kolegyni. Přiznejme si, že ve většině případů je to pro mužskou rybářskou komunitu osvěžující. Kromě vzhledu se však podívejme také na specifikace prutu.

Prut je vyroben z karbonu IM9. Je lehký a tuhý, čímž již připomíná pruty špičkové kategorie, přičemž má také obrovskou sílu. Čím vyšší je však číslo IM našeho prutu, tím více si na něj musíme dávat pozor, bude méně tolerovat náraz do ostrých ploch, neboť má mnohem vyšší procento uhlíku než například prut IM6.

Páteř prutu bude schopna zvládnout i boj s většími štikami a candáty!

Všechny pruty mají očko pro zasekávání vlasce. Do tohoto klasického očka se nezamotá šňůra a stabilně v něm leží také háček umělé nástrahy.

Disponuje esteticky působícím šroubovým držákem navijáku, který velmi dobře drží navijáky velikosti 3000 nebo 4000. Rukojeť prutu je navržena pro snadné používání a čištění, se spodní vložkou EVA pro protiskluzový úchop během nahazování.

Série Wizard Pink je jednou z nejdoporučenějších možností pro dámy, pokud jde o nahazování. K dispozici je také naviják a šňůra ve stejných barvách jako prut s podobným Pink designem, abyste měli kompletní rybářskou výbavu. Ideální také jako dárek.


57. prívlač IM9 uhlíkové přívlačové pruty patří mezí nejoblíbenější. Charakterizuje je vyjímečná kvalita a citlivá špička, která zaznamená i ty nejjemnější záběry. Rychle tvrdnoucí materiál umožňuje rychle a úspěšné zdolávání i na místech s vázkami nebo hustou vegetací.
4. Členená rukoväť Stále víc rozšířenou je tzv. dělená rukojeť Její podstatou je, že ji tvoří kvalitní korek a houba. Kombinace těchto dvou prvků zaručuje stabilní držení třeba i s vlhkými rukami. Takto vyhotovená rukojeť zabezpečuje sebejistý lov, ať už je řeč o nahození, nebo zdolávání.
4. HORE SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Další obměna šroubovitého držáku. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, ale na fixování navijáku neslouží matice, ale je potřebné otočit část nad tělem držáku. Toto řešení přineslo prutem elegantnější vzhled jako u starších typů.
4. SIC splietaný Ze sicílium- karbidu vyráběné, tzv SIC očka díky jejich nízké hmotnosti a povrchu, který je odolní proti opotřebení patří mezi nejčastěji používané typy oček. Jejich vynikající fyzikální vlastnosti umožňují jejich využívání i při používání pletených šňůr, při kterých odolávají i vysoké třecí síle.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
13204-240 WIZARD PRUT PINK SPIN 30-60G 2.40M 929.00 CZK 2,4 m230-60 gB126 cm174 g
13204-270 WIZARD PRUT PINK SPIN 30-60G 2.70M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 999.00 CZK 2,7 m230-60 gB141 cm204 g


BOKOR SPIN RYBÁŘSKÝ PRUT
1 769.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT WIZARD CLASSIC JIG
929.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT DROP SHOT
1 039.00 Kč
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
269.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT CARBON SOLID SPIN
1 499.00 Kč
L&K RYBÁŘSKÝ PRUT PROGUIDE
1 849.00 Kč
Žádné související články
No related videos