KAMASAKI POWER POLE BIČ
KAMASAKI POWER POLE BIČ


Váha, komfort
Váha, komfort

Univerzální
Univerzální

Popis produktu

Kamasaki Power Pole bič

 

Jedna z nejsilnějších a nejodolnějších členů naší nové rodiny bičů pro rok 2024! Ale nepředstavujme si to tak, že držíme v rukou hrubou a těžkou udici, ale skutečně jemný, designový a výborný materiálový produkt.

Toto tvrzení ilustrují následující údaje: z délek 4-5-6 metrů naměřených na nejtlustší části je 20-23-26 mm!!! U starších modelů a jiných značk na trhu se 26 mm považuje za dobrý údaj i na 5 metrů, natož na šest. Materiál prutu je IM6 karbon, což naznačuje méně čistý karbonový materiál, ale kromě nevýhod má i mnoho výhod. Méně zranitelné! To znamená, že pokud při přepravě nebo při používání do něčeho náhodou narazí, struktura materiálu se tak snadno nepoškodí a hůře se na něm tvoří mikrotrhlinky. Velmi zatížitelné! Možná neumíme reagovat na záběry tak jako s IM10 nebo dokonce 12tkovým prutem, ale při zdolávání se vždy můžeme cítit bezpečně, tento bič toho při rozumném použití zvládne opravdu hodně. Ve spodní části uzavírá tělo biče estetický šroubovací uzávěr.

Kvůli hadicovému špici je vhodný k pogumování, ale v tomto případě bychom si měli dokoupit jiný špic, který rozřízneme, jelikož původní má z výroby namontován plastovou rychlosponu.

V případě pryže se doporučuje použití pevné pryže kolem 1,4 mm, při použití monofilových návazců 0,14/0,16 mm! Doporučujeme podobné tloušťky šňůr bez pogumování, průměr 0,12-0,16 mm! S těmito vlasci dokážeme chytit i velké ryby. Co se týče výběru plováků, volte raději o něco větší plováky, abychom je mohli bezpečně vést i ve větru, nebo dokonce držet na požadovaném místě!

Rozhodneme-li se jít s Kamasaki Pole, můžeme být majiteli vynikajícího vybavení za cenu, která dobře snáší naše případné chyby!

  Díky rychlému vývoji materiálů z uhlíkových vláken a technologie výroby se na pultech obchodů objevila nová generace rybářských prutů. Pruty vyrobené z karbonu IM6 jsou lehčí a elegantnější než jejich kolegové ze sklolaminátového kompozitu s podobnými parametry.

  Zejména při delších bičích a bolognesových prutech je důležité, aby se dal pohodlně používat i při držení v ruce. Jednou z podmínek k tomu je správně navržená rukojeť. Zdrsněná, neklouzavá rukojeť poskytuje stabilní uchopení, čímž zaručuje jistý, rychlý a efektivní rybolov.


22. obyčajný Díky materiálu ze skelných vláken a ohromenému vývoji technologie výroby se objevila nová generace rybářských prutů na pultech obchodů. Pruty vyrobené s použitím uhlíku IM6 jsou ladné a lehčí, než pruty s podobnými parametry disponující pruty z kompozitních skelných vláken.
1. Zdrsnené Hlavně u špiček bolonských prutech je důležité, aby byly pohodlně použitelné i při držení v ruce, čeho hlavním předpokladem je vhodné vypracovaná rukojeť. Zdrsněná protismyková rukojeť zaručuje stabilní držení, čím zaručuje sebejistý, rychlý a účinný lov.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
11058-400  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 539.00 CZK Nový 4 m5-35 g127 cm179 g
11058-500  619.00 CZK Nový 5 m5-35 g127 cm285 g
11058-600  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 699.00 CZK Nový 6 m5-35 g127 cm357 g


KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ VIKING
131.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ BIČ BLADE
2 469.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER
2 849.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER POLE
529.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
KAMASAKI RUBIN POLE BIČ
579.00 Kč
Žádné související články
No related videos