CARP EXPERT EVOLUTION POWER POLE BIČ
CARP EXPERT EVOLUTION POWER POLE BIČ


Váha, komfort
Váha, komfort

Akce špičky
Akce špičky

Popis produktu

Carp Expert Evolution Power Pole bič
 
Carp Expert Evolution Power Pole je nová generace bičů! Spojuje v sobě lehkost, rychlost, pohodlí a sílu! Najednou jemná rybářská hůlka a velký bojovník, který zdolává kapry zároveň!
 
Vyznačuje se extravagantním designem v jiné, ale stále jednotné kombinaci červených, černých a bílých nápisů a vzorů!
 
Jeho materiálem je karbon IM10, který je lehký a pevný zároveň! Rychle reaguje na záběry a umíme s ním přesně nastavit vlasec i plovák. Ve spodní části uzavírá tělo prutu estetický šroubovací uzávěr, který po vyšroubování ukazuje, že pěnová vložka uvnitř prutu dokonale chrání všechny díly před poškozením, které může nastat při skládání.
 
Matný materiál udice ji činí velmi estetickou, s výztuhami na spojích, takže máme méně starostí z poškozením, které zde mohou vzniknout. Kvůli trubicové špičce je vhodný pro pogumování, ale v tomto případě bychom si měli dokoupit jiný špic, který rozřízneme, jelikož původní má z výroby namontovanou plastovou rychlosponu.
 
V případě pryže se doporučuje použití pevné pryže kolem 1,4 mm, při použití monofilových návazců 0,14/0,16 mm! Doporučujeme podobné tloušťky šňůr bez pogumování, průměr 0,12-0,16 mm! Za zmínku stojí i velikost plováku, která v případě nejkratší verze může být i 0,5 g, ale na délku 6 metrů se vyplatí použít plovák alespoň 1,5 g. V této době nám může nahazování a vedení plováku zkomplikovat i velmi slabý vítr.
 
V silnějším větru, v hlubší, tekoucí vodě, nebo ve vodě hustě obýván beličkami, můžeme jít nad tuto gramáž výrazně, jelikož nám to vrhací zátěž našeho prutu umožňuje! Údaje o průměru rybářského prutu jsou docela fantastické!
 
Měřené nejhrubší průměry pro délky 4-5-6 metrů jsou 18-20-22 milimetrů. Není to vynikající věc jen z estetického hlediska, nejenže se velmi příjemně drží, ale ve větru, kdy se počítají milimetry, se bude držet velmi pohodlně! Ale budeme s ním mnohem efektivnější!
 
Navzdory své kvalitě je cena také velmi přijatelná, takže stojí za to podívat se na Carp Expert Evolution Power Pole!
 
   Dlouho byl lov s udicí drženou v ruce na delší dobu nemyslitelný s delšími 6-8 metrovými bolognesovými pruty a biči. Díky uhlíkovému materiálu IM10 je to minulostí. Díky pevnému, rychlému charakteru a poměru hmotnosti a délky, který je řádově lepší než předchozí pruty, lze lovit s tímto sportovním, rychlým prutem drženým v ruce.
   Zejména při delších bičích a bolognesových prutech je důležité, aby se dal pohodlně používat i při držení v ruce. Jednou z podmínek k tomu je správně navržená rukojeť. Zdrsněná, neklouzavá rukojeť poskytuje stabilní uchopení, čímž zaručuje jistý, rychlý a efektivní rybolov.

62. špic S delšími 6-8 metrovými pruty a bolonskými pruty byl ještě před nedávnem nepředstavitelný dlouhodý lov s prutem v ruce. Díky uhlíku IM10 je to už minulost. Díky pevnosti a ryhclosti na rozdíl od starších prutů, je lepší poměr hmotnost a délka, je možný sportovní, rychlý a úspěšný lov s prutem v ruce.
1. Zdrsnené Hlavně u špiček bolonských prutech je důležité, aby byly pohodlně použitelné i při držení v ruce, čeho hlavním předpokladem je vhodné vypracovaná rukojeť. Zdrsněná protismyková rukojeť zaručuje stabilní držení, čím zaručuje sebejistý, rychlý a účinný lov.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
11134-400  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 729.00 CZK Nový 4 m5-35 g121 cm125 g
11134-500  969.00 CZK Nový 5 m5-35 g121 cm185 g
11134-600  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 229.00 CZK Nový 6 m5-35 g121 cm265 g


KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ VIKING
131.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ BIČ BLADE
2 469.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER
2 849.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER POLE
529.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
KAMASAKI POWER POLE BIČ
539.00 Kč
Žádné související články
No related videos