CARP EXPERT SCOBAR POLE BIČ
CARP EXPERT SCOBAR POLE BIČ


Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Váha, komfort
Váha, komfort

Popis produktu

Carp Expert Scobar Pole

opravdu nápadný červený design s bílo-černým nápisem a vzorem, to je Carp Expert Scobar Pole! Nejtenčí člen naší série bičů 2024 (vedle Benzar Adventure Pole)!!! Lovit s ním je opravdu zážitek

 

Díky nízké vrhací hmotnosti jej můžeme použít s velmi citlivými a drobnými plováky mimořádně přesně, díky karbonovému materiálu IM8 je lehký, ale ne tak tuhý, ale má to své opodstatnění! Při zdolávání se háček snadno uvolní z jemných tlamiček jako má například cejn. V případě Carp Expert Scobar Pole je tato ztráta ryb snížena na minimum.

 

  Nejhrubší průměr prutu ve 4-5-6 metrech je 17-20-22 milimetrů! Kvůli trubicové špičce by byl vhodný ik pogumování, ale to nedoporučujeme! Na jedné straně je použití hrubších vlasců nedůstojné pro rybářský prut a záda kazí jeho estetiku natolik, že bychom pro tento styl měli zvolit jiný prut, například Carp Expert Supreme Pole.

 

  Výběr plováku samozřejmě záleží na délce prutu, ale můžeme jít dolů na 0,3-0,5 gramu a 1,2-1,5 gramu lze použít v klidných podmínkách na 6 metrových bičích

 

Estetická šroubovací koncovka uzavírá tělo prutu ve spodní části, konce dílů jsou vyztuženy! takže je méně pravděpodobné, že se otevřou při nepřetržitém používání. Na konec špičky je z výroby přidána plastová spona, díky které je montáž a demontáž návazce mnohem jednodušší!

 

Pro ty kteří chou zažít lov s opravdu jemným nářadím doporučujeme Carp Expert Scobar Pole!

 

  Vzhled karbonu IM8 otevřel nové dveře pro dobře vybavené rybáře. Elegantní lehké pruty svým charakterem a kvalitou plně splňují vysoké nároky na lov velkých ryb. Flexibilní tělo prutu se dokonale hodí k dodání nástrahy do přesného cíle s malým rozpětím. Zejména při delších bičích a bolognesových prutech je důležité, aby se dal pohodlně používat i při držení v ruce. Jednou z podmínek k tomu je správně navržená rukojeť. Zdrsněná, neklouzavá rukojeť poskytuje stabilní uchopení, čímž zaručuje jistý, rychlý a efektivní rybolov.


42. jemná montáž Objevením uhlíku IM8 se otevřely nové dveře pro milovníky lovu s jemnou montáží. Elegatně lehké pruty z hlediska jejich charakteru a kvality maximálně uspokojí vysoké požadavky rybářů lovících velké ryby. Pružné tělo je dokonale vhodné na přesné nahození nástrahy.
1. Zdrsnené Hlavně u špiček bolonských prutech je důležité, aby byly pohodlně použitelné i při držení v ruce, čeho hlavním předpokladem je vhodné vypracovaná rukojeť. Zdrsněná protismyková rukojeť zaručuje stabilní držení, čím zaručuje sebejistý, rychlý a účinný lov.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
11132-400  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 729.00 CZK Nový 4 m3-12 g126 cm120 g
11132-500  889.00 CZK Nový 5 m3-12 g126 cm148 g
11132-600  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 159.00 CZK Nový 6 m3-12 g126 cm260 g


KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ VIKING
131.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ BIČ BLADE
2 469.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER
2 849.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER POLE
529.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
KAMASAKI POWER POLE BIČ
539.00 Kč
Žádné související články
No related videos