CARP EXPERT SUPREME POLE BIČ
CARP EXPERT SUPREME POLE BIČ


Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Váha, komfort
Váha, komfort

Popis produktu

Carp Expert Supreme pole bič

 

Jak už název napovídá, můžeme vidět kvalitní výrobek, když se nám dostane do rukou Carp Expert Supreme Pole!

 

Černá rukojeť, červené nápisy a stříbrný vzor! Údaje o hmotnosti a průměru také patří k těm nejlepším! Ve 4-5-6 metrech je 18-20-23 milimetrů nejhrubší průměr rybářských prutů!

 

Po vytažení je materiál klasický IM8 karbon, který je vyztužený i na spojích, aby se minimalizovala šance poškození. Je lehký, rychle reaguje na záběr a umíme s ním přesně nastavit vlasec i plovák. Ve spodní části uzavírá tělo prutu estetický šroubovací uzávěr.

 

Kvůli hadicovému špici je vhodný k pogumování, ale v tomto případě bychom si měli dokoupit jiný špic, který rozřízneme, jelikož původní má z výroby namontován plastovou rychlosponu. V případě pryže se doporučuje použití pevné pryže kolem 1,4 mm, při použití monofilových návazců 0,14/0,16 mm!

 

Doporučujeme podobné tloušťky šňůr bez pogumování, průměr 0,12-0,16 mm! Za zmínku stojí i velikost plováku, která v případě nejkratší verze může být i 0,5 g, ale na délku 6 metrů se vyplatí použít plovák alespoň 1,5 g. V této době nám může nahazování a vedení plováku zkomplikovat i velmi slabý vítr.

 

V silnějším větru, v hlubší, tekoucí vodě nebo ve vodě hustě obydlené beličkami, můžeme jít nad tuto gramáž výrazně výše, jelikož nám to vrhací zátěž našeho prutu umožňuje!

 

Kombinace, která ho odlišuje od jiných podobných rybářských prutů je, že je to snadný a rychlý rybářský prut, ale zároveň má neskutečnou sílu, takže při pogumování zdoláme i 4-5 kilového kapra!

 

Pokud hledáte estetickou, kvalitní a pevný prut, neváhejte si prohlédnout Carp Expert Supreme!

 

Pruty z karbonového materiálu IM8 představují vrchol kategorie hobby a svými schopnostmi lze úspěšně použít i na soutěžích. Rychletvrdnoucí materiál páteře poskytuje perfektní výkon jak při nahazování, tak při zdiolávání.

  Zejména u delších byčů a bolognesových prutů je důležité, aby se dal pohodlně používat i při držení v ruce. Jednou z podmínek k tomu je správně navržená rukojeť. Zdrsněná, neklouzavá rukojeť poskytuje stabilní uchopení, čímž zaručuje jistý, rychlý a efektivní rybolov.


36. obyčajný Pruty vyrobené z uhlíku IM8 znamenají špičku v hobby kategorii, díky svým vlastnostem je možné je využívat v soutěžných podmínkách. Rychle tvrdnoucí materiál produkuje jako při nahození, tak i při zdolávání vynikající výkon.
1. Zdrsnené Hlavně u špiček bolonských prutech je důležité, aby byly pohodlně použitelné i při držení v ruce, čeho hlavním předpokladem je vhodné vypracovaná rukojeť. Zdrsněná protismyková rukojeť zaručuje stabilní držení, čím zaručuje sebejistý, rychlý a účinný lov.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
11130-400  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 699.00 CZK Nový 4 m8-20 g125 cm125 g
11130-500  889.00 CZK Nový 5 m8-20 g125 cm190 g
11130-600  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 119.00 CZK Nový 6 m8-20 g125 cm280 g


KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ VIKING
131.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ BIČ BLADE
2 469.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER
2 849.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER POLE
529.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
KAMASAKI POWER POLE BIČ
539.00 Kč
Žádné související články
No related videos