LUCKY STARTER KÁBLOVÝ SONAR
Popis produktu

Ruční kabelový sonar na ryby Lucky Starter – Nezávisle od zkušeností patří k oblíbeným pomůckám i sonary kompaktních rozměrů, s kterými můžeme lehce zmapovat místa nacházející se okolo lovného místa, jako i samotnou hloubku vody, podmínky na dně, místa s výskytem ryb už nebudou tajemstvím. Starter je mezi Lucky radary kompaktní ruční variantou, který kromě tradičních doplňků obsahuje i sonar s kabelem. Ruční kabelový radar na ryby Lucky Starter Nezávisle od zkušeností patří k oblíbeným pomůckám i radary kompaktních rozměrů, s kterými můžeme lehce zmapovat místa pod hladinou, jako i samotnou hloubku vody, podmínky na dně, místa s výskytem ryb už nebudou tajemstvím. Starter je mezi Lucky sonary kompaktní ruční variantou, která kromě tradičních doplňků obsahuje i kabelový sonar.
Funkce sonaru je založena na šíření zvukových vln. Rybí sonar pomocí sonaru určí kontury dna, jeho strukturu, jako i hloubku. Sonar ze sebe vydává zvukové vlny, přičemž z času jejich odrážení určí vzdálenost od předmětu. Na základě vracejícího se signálu následuje určení situace, rozměrů a složení. Hlavní funkce sonaru:
Hledání ryb a měření hloubky Na pravém horním rohu displeje vidíme po zapnutí přístroje a jeho umístění do vody vyobrazující aktuální hloubku vody. Na měřidle hloubky můžeme vidět, jak je hloubka vody plytčí od 0,7 metru, nebo 45 metrů hlubší. Signalizace ryb Pokud radar zachytí rybu, na displeji se vyobrazí ikona ryby. Dokáže zachytit velké i malé ryby. Na sloupci na pravém kraji displeje ukazuje pozici ryb, ikona ryby se mění / obnovuje v 5 sekundových intervalech. Signalizace řas Na displeji se vyobrazí ikona řas, pokud sonar zachytí vodní rostliny. V případě vyobrazení dvou ikon současně radar hlásí výraznou koncentraci vodního rostlinstva. Kontury dna V případě vyobrazení ikona skály se na dně nacházejí malé kameny, zlomy. Při dvou skalách signalizuje větší množství kamenů. Při třech ikonách skal se na dně nacházejí velké kameny, zlomy, převrácené stromy. Specifikace produktu:
- Displej: 2 inch LCD
- Kapacita měření: 100 m
- Spotřeba energie: 4ks AAA alkalických baterií
- Voděodolnost: 4 úroveň (ochrana proti postříkání vodou)
- Vhodný k signalizaci velkých a malých ryb, hloubky vody, teploty vody, teploty vzduchu, k určení rostlinstva kamenů
- Provozní teplota od -10°C do 50°C
- Adaptér pro připojení sonaru
- Stuha na krk

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Délka Vlastnosti Obsah
74871-560 LUCKY SONAR RUČNÍ STARTER 2 769.00 CZK
1 999.00 CZK
Starter12,5x6,5 cmS 7m kabelemKabelovýRadar, kabelový sonar + příslušenství


LUCKY SPIDER KÁBLOVÝ SONAR S DRŽIAKOM
4 229.00 Kč
3 389.00 Kč
LUCKY RAMBO BEZDRÔTOVÝ SONAR PRENÁŠATEĽNÝ
5 769.00 Kč
4 079.00 Kč
LUCKY PONY BEZDRÁTOVÝ RUČNÍ SONAR
5 769.00 Kč
3 769.00 Kč
LUCKY NOVA MULTIFUNKČNÍ RUČNÍ SONAR S BAREVNÝM DISPLEJEM (KABELOVÝ + BEZDRÁTOVÝ)
1 699.00 Kč
LUCKY KNIGHT BEZDRÔTOVÝ RUČNÝ SONAR S FAREBNÝM DISPLENJOM
7 699.00 Kč
6 539.00 Kč
LUCKY SPEAR SONAR S DRŽIAKOM (NA ČLN)
8 849.00 Kč
6 849.00 Kč
Žádné související články
No related videos