LUCKY SPEAR SONAR S DRŽIAKOM (NA ČLN)
Popis produktu

Wi-Fi radar na ryby Lucky Spear s držákem pro krmnou lodičku – Nezávisle od zkušeností patří k oblíbeným pomůckám i radary na ryby kompaktních rozměrů, s kterými můžeme lehce zmapovat místa ukrývající se kolem lovného místa, jako i samotnou hloubku vody, podmínky na dně, místa výskytu ryb už nebudou tajemstvím. Spear je mezi Lucky radary kompaktní ruční verzí, který kromě tradičních doplňků obsahuje Wi-Fi sonar, ten můžeme používat až do vzdálenosti 300 metrů.

Wi-Fi radar na ryby Lucky Spear s držákem pro krmnou lodičku

Nezávisle od zkušeností patří k oblíbeným pomůckám i radary na ryby kompaktních rozměrů, s kterými můžeme lehce zmapovat místa ukrývající se kolem lovného místa, jako i samotnou hloubku vody, podmínky na dně, místa výskytu ryb už nebudou tajemstvím.

Spear je mezi Lucky radary kompaktní ruční verzí, která kromě tradičním doplňků obsahuje i dva druhy sonarů.

Do převodníku signálu je potřeba namontovat Wi-Fi anténu, do druhého konektoru za sonar. Tuto část třeba připevnit, třeba i na krmnou lodičku, potom spárovat s přijímačem, který bude dokonale signalizovat situaci pod sonarem.
.
Funkce sonaru je založená na šíření zvukových vln. Rybí radar pomocí sonaru určí kontury dna, jeho strukturu, ale i hloubku. Sonar ze sebe vydává zvukové vlny, přičemž z času jejich odražení určí vzdálenost od předmětu. Na základě vracejícího se signálu následuje určení situace, rozměrů a složení.

Hlavní funkce radaru:

Hledání ryb a měření hloubky

Na displeji vidíme po zapnutí přístroje a jeho umístění do vody vyobrazenou aktuální hloubku vody. Na měřiči je viditelný prostor v hloubce 1 až 100 metrů.

Signalizace ryb

Pokud radar zachytí rybu, na displeji se vyobrazí ikona ryby. Dokáže zachytit velké i malé ryby. Na sloupci na pravém kraji displeje ukazuje pozici ryb. Ikona ryby se mění / obnovuje v 5 sekundových intervalech.

Signalizace řas

Na displeji se vyobrazí ikona řas, pokud sonar zachytí vodní rostliny. V případě vyobrazení dvou ikon současně radar hlásí střední, při třech výraznou koncentraci vodního rostlinstva.



Specifikace produktu:

- Displej: 3,5 inch LCD
- Bodový maticový displej
- Hloubka měření: 100 m
- Vzdálenost měření: 350 m
- Spotřeba energie:8.6-13.5V DC / 8ks AA baterií
- Signalizace velkých a malých ryb, hloubka vody, teplota vody, teplota vzduchu, situace ryb, rostlin na dně a definování profilu dna


Součástí:
- Radar na ryby
- Wi-Fi sonar s bezdrátovým převodníkem, anténou
- Gumový adaptér k sonaru
- Pouzdro, držák, kabely a matice
-
Díky 300 metrovému dosahu je dokonalou alternativou a k prozkoumání vzdáleností k zavážení nástrah, při použití s krmnou lodičkou s jeho pomocí dokážeme najít nejlepší místa, na kterých dokážeme následně umístit koncovou montáž. Dokonalý doplněk k jakékoliv lodičce.


Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Délka Vlastnosti Obsah
74871-570 LUCKY SONAR SPEAR (NA ČLUN) 8 849.00 CZK
6 849.00 CZK
Spear14x14 cms wifi adaptéremBezdrátovýRadar, Wi-Fi Sonar + příslušenství


LUCKY STARTER KÁBLOVÝ SONAR
2 769.00 Kč
1 999.00 Kč
LUCKY SPIDER KÁBLOVÝ SONAR S DRŽIAKOM
4 229.00 Kč
3 389.00 Kč
LUCKY RAMBO BEZDRÔTOVÝ SONAR PRENÁŠATEĽNÝ
5 769.00 Kč
4 079.00 Kč
LUCKY PONY BEZDRÁTOVÝ RUČNÍ SONAR
5 769.00 Kč
3 769.00 Kč
LUCKY NOVA MULTIFUNKČNÍ RUČNÍ SONAR S BAREVNÝM DISPLEJEM (KABELOVÝ + BEZDRÁTOVÝ)
1 699.00 Kč
LUCKY KNIGHT BEZDRÔTOVÝ RUČNÝ SONAR S FAREBNÝM DISPLENJOM
7 699.00 Kč
6 539.00 Kč
Žádné související články
No related videos