WIZARD CATFISH MONSTER PRÚT PRO LOV SUMCOV
WIZARD CATFISH MONSTER PRÚT PRO LOV SUMCOV


Akce prutu
Akce prutu

Nosnost
Nosnost

Popis produktu

Při lovu sumců není místo na kompromisy, a to platí zejména při výběru rybářského prutu. V naší značce pro lov dravých ryb, Wizard, nový přírůstek do dobře známé série Monster rozšiřuje tento segment.

Pod vedením a směrováním Koóse Ference nový Monster dostal ještě pevnější očkování a vyztužení, což ho činí ještě lepším nástrojem pro lov sumců. Bude si rovnocenným soupeřem pro obrovské sumce, a to i v těch nejtěžších podmínkách.

Monster (s délkou 220 cm a házecím váhou 500-700 g) může být hrůzou sumcového rybolovu, protože během testovacího období prokázal svou účinnost na nejexponovanějších místech, v křoví, pod sklánějícími se stromy, při rybolovu z břehu i z člunu.

Hřbet prutu s mírně změkčenou špičkou zvládá i nejtěžší situace při soubojích se sumci v blízkosti břehu, při plavání mezi stromy a dalších náročných situacích.

Prut má dostatek rezervy i na neočekávané situace a je vhodný i na rybolov velkých mořských ryb. Pro lov sumců se doporučuje použití olova o hmotnosti 400 g.

Výjimečně silná očkovaná sada s vložkami SIC: neexistuje žádná síla, která by jí odolala.

Doporučená tloušťka pleteného lana pro tento prut je od 0,32 mm do 1,2 mm.


3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
7. SIC kapitálny Při zdolávání velkých agresivně bojujících ryb je důležité, aby byl každý jeden prvek výbavy dostatečně kvalitní. Posílené, odolné očka dobře zvládají i tvrdé a dlouhé zdolávání.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
17393-221  1 619.00 CZK Nový 2,20 m2500-700 gB118 cm460 g


KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT BIG FISH
699.00 Kč
KOÓS RYBÁŘSKÝ PRUT CATFISH HORIZONT
2 699.00 Kč
KOÓS RYBÁŘSKÝ PRUT CATFISH SHADOW
1 769.00 Kč
L&K VERTIC GUIDE 210 PRUT
2 159.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CAT NA SUMCE
729.00 Kč
KOOS RYBÁŘSKÝ PRUT NA SUMCŮ PHANTOM 200-500G
1 429.00 Kč
Žádné související články
No related videos