BENZAR MIX ZANDER SPRAY 50 ML
Popis produktu

Benzar Mix Zander Spray 50ml

 

Značka Benzár roky nabízela pouze a výlučně náčiní a návnady pro jemné rybolovné techniky, což se však od roku 2023 změnilo.

 

Kromě již komerčně dostupných produktů ve spreji na sumce je konečně připraveno další tekuté aroma vyvinuté speciálně pro jednu z našich nejoblíbenějších dravých ryb, sprej na candáty!

 

Tato tekutina je speciální v několika směrech. Jeho přesné složení je samozřejmě „tajemstvím nejvyššího stupně“, ale můžeme vám prozradit, že kromě desetiletí zkušeností Zsolta Benzára s okounovou přívlačí sehrály při tvorbě produktu významnou roli i připomínky zahraničních specialistů na přívlač. Základem tekutiny je v podstatě extrakt z tresky a česnekové aroma, ale její vektor je jedinečný.

 

Zander Spray dokáže velmi efektivně přilnout k povrchu plastů a jiných umělých nástrah, takže svůj vnadící efekt dokáže uplatnit i při několika po sobě následujících hodech. Kromě toho je důležité vědět, že aroma lze dobře využít iv případě lovu na mrtvou rybku, protože velmi dobře přilne k rybkám a dokáže ze sebe uvolňovat chuťové i aromatické složky i po dobu několika minut.

 

Tekutinu je vhodné použít v těch situacích, kdy už „ostnatochrbtí“ nemají moc zájem se pořádně zakousnout a nástrahu pouze ochutnávají, ale k plnohodnotnému záběru se už neumíme dopracovat.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Typ Balení
93770-001  180.00 CZK 3600 CZK/L Nový Zander Spray50ml


TECHNOPLANKT0N TEKUTÉ AROMA
26.00 Kč
BENZÁR MIX TEKUTÉ AROMA
105.00 Kč
BENZAR MIX KONCENTROVANÉ AROMA 100ML
75.31 Kč
TIMÁR- MIX TEKUTÉ AROMA 250ML
66.85 Kč
BENZAR MIX KUKURIČNÉ MLIEKO
75.31 Kč
THE ONE AMINO DIP
202.23 Kč
Žádné související články
No related videos