ENERGOTEAM NAVIJÁK SPECIALIST CATFISH
ENERGOTEAM NAVIJÁK SPECIALIST CATFISH

Nosnost
Nosnost

Akce prutu
Akce prutu

Brzdný systém
Brzdný systém

Popis produktu

Novinka roku 2017! Lov sumce vyžaduje od navijáku takové nároky, které začínající rybář lovící sumce nedokáže, respektive jen s velkou námahou zaplatit. Náš sumcový naviják Specialist se dokáže napříč své dostupné ceně popasovat se sumci, protože.. .. protože disponuje výjimečně masivním vnitřním mechanismem. Nejvýraznějším bodem je jeho 6 mm silná ocelová osa, která se nedeformuje ani při nejtěžších zdoláváních. Rotor je vcelku, neplantá. V grafitovém těle se nachází jedno nadrozměrně talířové kolečko. Předimenzováno je proto, aby lépe zvládal zátěž, abychom s ním, napříč vysoké zátěži, zvládali otáčet. Je pravdou, že se tím stal naviják těžším, ale myslím si, že tolik můžeme obětovat pro spolehlivost. Beztak Beztak ho nebudeme nepřetržitě držet v ruce, jenom při zdolávání. Materiál kličky je stejný s tělem, ještě předtím, jestli by někdo řekl, že je to málo, tak ať si naviják vezme do ruky a vyzkouší kličky (s rozumem)- Během zdolávání se určitě nezdeformuje. Na mechanismus navijáku se už spolehneme, navineme na něho vlasec. Má obrovskou a hlubokou cívku, na kterou můžeme navinout 250 m z 0,50 mm šňůry, při pletené šňůře je tato hodnota o něco nižší. Tedy můžeme říci, že je vhodný k lovu sumce vábením, když budeme používat velmi silný monofilní vlasec, ale je vhodný i na zavážení, kdy na něho dokážeme umístit velké množství například i ze 0,40 mm pletené. S výjimkou přívlače je vhodný na všechny metody lovu sumce. Brzdový systém s obrovskými lamelami je klasický, ale extra silný.
3. GRAFITOVÉ TELO odolné Pohon navijáku dostal kovový kryt. Pro spolehlivost, odolnost a pohodlné používání, které zabezpečuje lehká konstrukce z grafitu je tento materiál oblíbený u výrobců navijáků.
3. PREDNÁ BRZDA Při zdolávání velkých ryb je důležité, aby se brzdný systém navijáku neopotřeboval, proto to může vést až k přetržení vlasce a ztrátě ryby. Na tento naviják se dostala brzda odolná proti opotřebení z kvalitního materiálu, kterou je potřebné nastavit ještě před začátkem lovu v závilosti na nosnosti vlasce návazce a tvrdosti prutu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
20422-999 ENERGOTEAM NAVIJÁK SPECIALIST CATFISH 1 119.00 CZK 80005+1Přední brzda4,1:1Extra pevný grafitKov0,40 mm / 400 m640 g


BANAX NAVIJÁK S CNC KLIČKOU SI7000P KOÓS SÉRIE
3 229.00 Kč
BANAX KOÓS CNC KLIČKA SI7000P
539.00 Kč
ARNO NAVIJÁK GIANT CAT
1 619.00 Kč
1 389.00 Kč
KAMASAKI SUMCOVÝ NAVIJÁK SUPER CAT 8000
999.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK BLUE METAL 7001
969.00 Kč
Žádné související články
No related videos