PROMIX KRMNÁ SMĚS HELL 800G
Popis produktu

Promix HELL Extrémně kořenité a brutálně OSTRÉ!

Už název krmiva Promix HELL napovídá, že jsme ho navrhli jako PEKELNĚ ostré! Díky rybím moučkám, rybím olejům, peletám a pepři prémiové kvality jsme vytvořili snadno zamíchatelné method mixy s mimořádně hodnotným obsahem a výbornými hodnotami rozpouštění.

Jednou z výjimečných věcí produktu HELL je jeho svět chutí. Díky výrazné chutí pravého pepře patří mezi nejúčinnější atraktory. Nemůžou mu odolat ani větší kapři, přičemž pro bílé ryby není natolik atraktivní. Tento účinek jsme dokázali přidáním různých rybích olejů zvyšovat, čímž jsme získali čistokrevný mix na velké ryby.

Z hlediska obsahu dodává většinu bílkovin výrobek z 5 druhů výběrových rybích mouček. Ty se ve vodě výjimečně rychle rozpouští a lákají ke košíku i ryby z větších vzdáleností. Obsahuje výrazné množství pelet v různých rozměrech, pro dosažení nejlepšího účinku se do mixu dostaly celé, drcené i mleté.

Jeho silná kořenitá chuť se vodě rychle šíří a vábí ryby ke krmnému místu. Velký obsah rybího oleje sehrává rovněž důležitou úlohu pro dosažení dokonalého složení, neboť esenciální mastné kyseliny jsou pro ryby těžko dostupné. Pokud se nacházejí v method mixech, tak se rychlý záběr jistě dostaví.

Zamíchání je velmi jedoduché, je možné ho klidně namíchat do lepkavější konzistence, po průniku do vody se téměř okamžitě rozpouští. Na tuto vlastnost jsme kladli během vývoje velký důraz, protože právě nesprávné namíchání nejčastěji způsobuje většinu chyb.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Typ Balení
PMH00-000 PROMIX HELL 800 G 205.00 CZK 256.25 CZK/KG Hell800 g


CUKK KRMNÁ SMĚS
109.15 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS
60.92 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS NASHI PATENTKA
131.15 Kč
BENZAR MIX ICE MIX 500G
58.38 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS TTX PLUSZ 1,5 KG
143.00 Kč
BENZAR METHOD MIX
83.77 Kč
Žádné související články
No related videos