PROMIX LIVER
Popis produktu

Promix Liver

Promix Liver je nejsilnější selektivní směs na skutečně velké ryby. V paletě produktů nám chyběla letní směs na velké kapry se skutečně EXTRA účinkem.
Tak se narodila směs LIVER.

V rybích směsích jsme i doposud používali množství rybí moučky, protože v této kategorii při dobrých směsích právě ta tvoří základ. V případě LIVER jsme tuto hranici zvedli o jednu úroveň, tím jde o náš mix s druhým největším množství rybí moučky. Kromě množství hrálo důležitou roli i kvalita, proto jsou základem mixu 2 nejlépe se rozpouštějící rybí moučky, které disponují nejvyšší biologickou hodnotou. K nim jsme přimíchali nejlepší rozpustnou játrovou moučku, krevní moučku a prémiové rybí oleje.

Kromě kvalitních přísad je důležitý i rozměr zrn, pro selektivní účinek byl LIVER obohacený o hrubší zrna, celé pelety. Během namíchání je kvůli tomu a extrémnímu obsahu rybí moučky a rybího oleje důležité, abychom ji pro dosažení dokonalé konzistence navlhčili ve 2 nebo vícero částech.

TENTO MIX SI VYŽADUJE VELMI MÁLO VODY K ZAMÍCHÁNÍ. JE DOKONALÝ TEHDY, KDY JE JEŠTĚ SUCHÝ. POMĚR JE PŘIBLIŽNĚ 2,5-3 DCL VODY NA SÁČEK.

V něm obsažené přísady zvyšující chuť do jídla, aminokyseliny a bílkoviny rychle přilákají ke košíkz ryby z okolí.

Silnou vůni má LIVER z játrové, rybí, krevní moučky a rybího oleje, neobsahuje žádné aroma!



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Typ Balení
PML00-000 PROMIX LIVER 800G 221.00 CZK 276.25 CZK/KG Liver800 g


CUKK KRMNÁ SMĚS
109.15 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS
60.92 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS NASHI PATENTKA
131.15 Kč
BENZAR MIX ICE MIX 500G
58.38 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS TTX PLUSZ 1,5 KG
143.00 Kč
BENZAR METHOD MIX
83.77 Kč
Žádné související články
No related videos