ARNO NAVIJÁK INTRUDER FEEDER
ARNO NAVIJÁK INTRUDER FEEDER

Akce prutu
Akce prutu

Vzdálenost náhozu
Vzdálenost náhozu

Průběžné
Průběžné

Popis produktu

Naštěstí pokud chceme koupit moderní feedrový naviják, už nemusíme sahat hluboko do kapsy. Také Intruder Feeder 6000 je naviják za příznivou cenu, se kterým získáme nezapomenutelné zážitky. Tento naviják je ideální volbou pro light, medium-light, medium i medium-heavy rybářské pruty. Průměr cívky je 60 mm. Kličku je možné vyklopit jediným pohybem, její materiál se shoduje s materiálem těla. Sečteno podrženo jde o jeden příjemný feedrový naviják, který v každém ohledu uspokojí nároky rekreačního rybaření. Je možné ho dokonce využít u silnějších match prutů.
Pohon navijáku dostal kovový kryt. Pro spolehlivost, odolnost a pohodlné používání, které zajišťuje lehká konstrukce z grafitu, je tento materiál oblíbený u výrobců navijáků.
Na navijácích se stále častěji setkáváme s kovovou cívkou. Odlehčená cívka klasického tvaru je odolná vůči vnějším fyzikálním vlivům a korozi.
Na naviják se dostala kvalitní první brzda odolná vůči opotřebování. Její velkou výhodou, že s jejím používáním můžeme předejít ztrátě úlovku z důvodu jejího náhlého výpadu. Brzdu navijáku je dobré nastavit ještě před začátkem lovu tak, aby byla v harmonii s ostatními prvky montáže. S regulačním šroubem nacházejícím se na cívce navijáku můžeme pohodlně kontrolovat průběh zdolávání.


3. GRAFITOVÉ TELO odolné Pohon navijáku dostal kovový kryt. Pro spolehlivost, odolnost a pohodlné používání, které zabezpečuje lehká konstrukce z grafitu je tento materiál oblíbený u výrobců navijáků.
4. PREDNÁ BRZDA Na naviják se dostala kvalitní přední brzda, která je odolná proti opotřebení. Její velkou výhodou je, že s jejím používáním můžeme předejit ztrátě úlovku z důvodu, že ryba provede náhlý výpad. Brzdu navijáku je dobré nastavit ještě před začátkem lovu tak, aby byla v souladě s ostatními prvky montáže. Na cívce se vyskytuje regulační matka, s kterou dokážeme při zdolávání plně regulovat.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Cívka Kapacita cívky
20113-600 ARNO NAVIJÁK INTRUDER FEEDER 6000 619.00 CZK 60005+1Přední brzda4,7:1Plytká kovová cívka0,34 mm /120 m


CARP HUNTER NAVIJÁK FEEDER RUNNER 6000
729.00 Kč
499.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK FEEDER NEO
1 079.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK NEO LOG CAST FEEDER 6000
969.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK PRO POWER FEEDER 5000
1 119.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK PRO POWER FEEDER PH 6000
1 199.00 Kč
BENZAR NAVIJÁK FEEDER-MATCH 4500
1 889.00 Kč
Zapomenuté jezero
Zobrazí se: 2017-08-31 | Zdroj: Nagy Levente | Články

Zapomenuté jezero Existují různí rybáři, každý má jiné výzvy, v jiném se nachází možnost zábavy… Pro nás (Sedmohradký rybář) je vyzvou a možností zábavy to, co se právě před námi nachází, k čemu se v dané situaci ukazuje příležitost. ...

No related videos