CARP EXPERT NAVIJÁK SMART RUNNER
CARP EXPERT NAVIJÁK SMART RUNNER

Váha, komfort
Váha, komfort

Univerzální
Univerzální

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Naviják Carp Expert Smart Runner

Nejnovější Smart série Carp Expert nabízí do rukou rybáře navijáky, které spojují maximální použitelnost a zároveň dostupnost pro všechny s výborným poměrem cena-kvalita.

V této sérii dostal místo i Smart Runner 6000, univerzální varianta s volnoběžnou brzdou, která se může stát velmi oblíbeným pomocníkem.

Kvalitní naviják s volnoběžnou brzdou za dostupnou cenu ke každodennímu rybolovu. Ale nejde jen o naviják s volnoběžnou brzdou! Disponuje pěknou velkou cívkou napomáhající dlouhým náhodům.

Materiál těla navijáku a příslušející cívky je v tomto případě grafit, proto na hmotnost navijáku nemohou být stížnosti. Klička je nutně pevná, poskytuje stabilní držení.

Model s přední brzdou byl doplněn o zadní volnoběžnou brzdu, což bude úžasná pomoc během zdolávání.

Tenhle volnoběžný systém rádi používají kromě feeder rybářů a rybářů lovících nedravé ryby také rybáři lovící dravé ryby. - V mnoha případech se jedná o výhodné používání, i při nočním rybolovu.

Má hmotnost 408 g, dobře se hodí k tradičním feeder rozměrům a prutů k lovu ze dna, vytváří s nimi dokonalé rozložení hmotnosti.

Chod je pěkný, rovnoměrný, za což vděčí 2 kusům kuličkových ložisek.

Produkt je univerzálním řešením pro začátečníky a pokročilejší rybáře, pokud je během výběru důležitým hlediskem výhodný poměr cena-kvalita.
 


1. GRAFIT (klasické) Na naviják se dostala oblíbená cívka, která tvarem může navázat na tradiční, na trhu přítomná už několik desetiletí.
10. VOĽNOBEŽNÁ Zapnutím volnoběžné brzdy, která se nachází v zadní části navijáku, dokáží ryby stáhnout vlasec z cívky. Toto má důležitý úkol především v noci při lovu dravých ryb. Tvrdostí této brzdy můžeme regulovat maticí v zádní části navijáku. Důležité je, že při zdolávání musíme používat hlavní brzdu. Pro zdolávání není volnoběžná brzda vhodná, příliš velká zátěž může poškodit naviják. Při záseku musí být bojová brzda ve vypnutém stavu, protože může dojít k odmotání velkého množství vlasce, co může být příčinou vznikání velkého počtu uzlů. Navijáky s volnoběžnými brzdami jsou stále více populárnější. V současné době používá tento univerzální typ navijáků i zastánci klasického lovu ze dna a feederu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
20918-061 CARP EXPERT NAVIJAK SMART RUNNER 60 2CS 529.00 CZK 60002Přední brzda + volnoběžná brzda5,2:1GrafitGrafit0,45 mm / 115 m408 g


BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos