CARP EXPERT SCORE METHOD 6500 NAVIJÁK
CARP EXPERT SCORE METHOD 6500 NAVIJÁK


Váha, komfort
Váha, komfort

Vzdálenost náhozu
Vzdálenost náhozu

Průběžné
Průběžné

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Naviják Carp Expert SCORE METHOD 6500 S rozvojem techniky a metody byly s feederovým prutem možné opravdu velké vzdálenosti. Vyzdvihněme několik nejcharakterističtějších vlastností navijáku Carp Expert SCORE METHOD 6500, které z něj dělají jeden z nejlepších feedrových navijáků na dlouhé hody ve své cenové kategorii.

 

Naviják má extra širokou a dostatečně dlouhou cívku. Ale buďte opatrní, protože samotná velká cívka není všechno! Udice, na kterou ji chceme nasadit, musí mít velké vodící očko, které musí být umístěno dále od navijáku. To nás ujišťuje, že vlasec utíká z cívky a přes očka téměř bez odporu.

 

Díky velké cívce je naviják obrovský, na jedno otočení kliky navineme téměř 100 cm vlasce, takže vytažení montáže nahozené na velkou vzdálenost nám nezabere moc času. K tomu všemu je důležité zmínit i to, že naviják je vybaven dvojitým kruhovým klipem, který je velmi užitečný zejména v soutěžních podmínkách.

 

Mnoho lidí používá na feederových prutech baitrunnerový naviják, ale mnozí zažili, že ne vždy to má opodstatnění. Situace je podstatně jednodušší, máme-li naviják jako Carp Expert Score Method Feeder, jehož brzdnou sílu lze regulovat jeden a půl otáčkami mezi téměř zcela uvolněnou a tvrdší, zdolávací brzdnou silou. Jeho brzda se navíc dá velmi přesně naladit a dá se dobře nastavit na téměř jakoukoli tloušťku vlasce. Pohon je vybaven extra tvrdým, ale stále lehkým grafitovým krytem, známým již pro naše nejnovější navijáky Score Method, které, kromě spolehlivosti se vyznačuje pomalým zvedáním cívky. Díky tomu jsou náviny vlasce nebo šňůry umístěny pěkně vedle sebe, takže se při nahazování nekříží, ale odvíjejí se z cívky téměř bez odporu. Od tohoto navijáku můžete očekávat dlouhý a přesný hod. Díky jeho ergonomické, ale silné klice snadno navinete i těžší montáž za pár vteřin. Perfektní volba pro krmítka na dlouhé hody, délka 390/420, těžká a extra těžká

 

3. PŘEDNÍ BRZDA (nepřilnavá) Při zdolávání velkých, divoce bránících se ryb je důležité, aby se brzdový systém navijáku ani na chvíli nezasekl, protože to může vést k přetržení vlasce a ztrátě ryby. Tento naviják je vybaven kvalitní, nepřilnavou přední brzdou, kterou je třeba seřídit před zahájením rybolovu v závislosti na tvrdosti použitého vlasce, návazce a prutu.


3. PREDNÁ BRZDA Při zdolávání velkých ryb je důležité, aby se brzdný systém navijáku neopotřeboval, proto to může vést až k přetržení vlasce a ztrátě ryby. Na tento naviják se dostala brzda odolná proti opotřebení z kvalitního materiálu, kterou je potřebné nastavit ještě před začátkem lovu v závilosti na nosnosti vlasce návazce a tvrdosti prutu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
20211-650  1 309.00 CZK 65007+1Přední brzda4,1:1GrafitAlumínium0,35mm/ 300 m495 g


CARP HUNTER NAVIJÁK FEEDER RUNNER 6000
729.00 Kč
499.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK FEEDER NEO
1 079.00 Kč
ARNO NAVIJÁK INTRUDER FEEDER
619.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK PRO POWER FEEDER 5000
1 119.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK PRO POWER FEEDER PH 6000
1 199.00 Kč
BENZAR NAVIJÁK FEEDER-MATCH 4500
1 889.00 Kč
Žádné související články
No related videos