IBITE CARROT MEGA PLAVÁK
Popis produktu

iBite, samotný název značky již evokuje zajímavý zvuk, což naznačuje určitý druh technologické inovace. Tato myšlenka platí pro všechny produkty v rámci této řady. Každý výrobek pod značkou iBite je založen na nejnovějších inovacích a vývoji, usnadňující a obohacující každodenní život rybářů a jejich čas strávený u vody. Aktuální řada přináší pro plavačkové rybáře zajímavé řešení pro noční rybolov.

Inspirací pro tento produkt byla metoda nočního rybolovu s použitím svítícího patronu, kde je vidět zmizení plavačky v téměř absolutní tmě. Zachycení pohledu na plavačku, která se ztrácí v temnotě a následné vytažení krásné ryby na břeh, může být nádhernou vzpomínkou. Avšak pro tento zážitek je nezbytné vidět v tuto chvíli ve tmě tělo plavačky, a proto je zapotřebí svítící patron nebo jiné osvětlení, což není vždy k dispozici.

Tento plavačkový návazec s osvětlenou anténou nabízí řešení, protože díky jeho vnitřní konstrukci poskytuje anténa s LED světlem dostatečné osvětlení pro celou dobu rybaření.

  • Funguje s baterií typu 435 (s životností alespoň 40 hodin)

  • Barvu světla můžeme dokonce měnit během rybaření, protože k plavačce patří zelené a červené LED světlo, takže se můžeme snadno přizpůsobit změnám světelných podmínek.

  • Je vhodný i pro řeky, silně proudící vody nebo rybaření na velkou rybu!

  • Dodává se v novém, odolném balení, které zajišťuje vynikající ochranu během přepravy a garantuje dlouhou životnost.

Tento nástroj je vhodný i pro rybaření, které vzniklo z náhlého nápadu na 1-2 hodinové odložení, a svítící plavačka, která poskytuje dodatečný bod orientace, může výrazně zvýšit úspěšnost rybaření, čas ztracený kvůli špatným světelným podmínkám je pryč!



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost
69804-104  205.00 CZK Nový Carrot Mega4 g
69804-106  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 205.00 CZK Nový Carrot Mega6 g
69804-108  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 205.00 CZK Nový Carrot Mega8 g


JOKER SPLÁVEK ELITE 3516
45.00 Kč
JOKER SPLÁVEK ELITE 3056
45.00 Kč
CRALUSSO SPLÁVEK CAPRI FIBER GLASS
79.00 Kč
CRALUSSO SPLÁVEK SPIRIT FIBER GLASS
79.00 Kč
CRALUSSO SPLÁVEK CRISTINA VE TVARU SLZY
58.00 Kč
CRALUSSO SPLÁVEK TOM VE TVARU SLZY
71.00 Kč
Žádné související články
No related videos