Vynovené PVA sítě v řadě Carp Expert
Zobrazí se: 2024. May 02. | Zdroj: Attila Szabó | Recenze

PVA produkty již nejsou v lovu kaprů novinkou, jelikož jsou na trhu poměrně dlouho. Účinnost a přítomnost malého množství koncentrovaného krmiva lety vůbec neomrzela a jeho obliba výrazně vzrostla i mezi maďarskými rybáři. Produkty Carp Expert obsahují tyto doplňky již dlouhou dobu, ale řekli jsme si, že je čas je modernizovat a využít příležitostí, které nabízí neustále se rozvíjející technologie. Takto se zrodily nejnovější PVA sítě Carp Expert!

Tato 24členná rodina obsahuje celkem 3 varianty, a to Micro Mesh, 4 Season a Anti-Fraying. Pojďme se podívat na to, co byste o těchto skvělých produktech měli vědět!

Kompletně obnovená řada PVA síťoviny!

Kompletně obnovená řada PVA síťoviny!

Micro Mesh je azda najuniverzálnejším členom sortimentu, keďže do jemne tkaného pletiva môžeme umiestniť všetko od malých 2 mm peliet a jemnozrnných stickmixov až po veľké, 20, 24 boilies. 

Drobný výplet sítě Micro Mesh je jasně viditelný.

Drobný výplet sítě Micro Mesh je jasně viditelný.

Při přípravě naší směsi je vlastně jediným limitem naše představivost a rozpustnost ve vodě charakteristická pro všechny PVA produkty, jelikož složky obsahující vodu by rozpustily naši síťku ještě před vstupem do vody. Tento aspekt je proto třeba brát v úvahu při výběru komponent našeho stickmixu.

Podstatou PVA produktů je jejich rozpustnost ve vodě, protože tak se ryby dostanou k pochoutkám, které představujeme.

Podstatou PVA produktů je jejich rozpustnost ve vodě, protože tak se ryby dostanou k pochoutkám, které představujeme.

4 Season je skutečnou novinkou, která se může pochlubit vlastnostmi, které si nemohl nárokovat žádný z dosavadních Carp Expert PVA. Materiál a výplet tohoto typu je totiž zcela odlišný od ostatních PVA sítí na trhu. 

Nejzvláštnějším členem rodiny je 4 Season.

Nejzvláštnějším členem rodiny je 4 Season.

V ruce mluvíme o výrazně měkčím a hrubším materiálu, jako například u variant Micro Mesh. Díky těmto vlastnostem se jeho přilnavost a účinnost nesníží ani v chladnější vodě zimy v porovnání s teplou vodou léta! Toto je skutečná specialita naší palety, kterou si můžete zakoupit na naší stránce nebo v našich partnerských prodejnách!

Speciální tkaní činí tento produkt opravdu výjimečným.

Speciální tkaní činí tento produkt opravdu výjimečným.

Nakonec, ale v žádném případě jako poslední, přichází Anti-Fraying, který je zesíleným tkaným členem rodiny. Rybolov na velké vzdálenosti je stále oblíbenější, a tak byla určitě potřebná varianta v řadě, která snese i ty nejsilnější hody. Tato část rodiny má zesílenou výplet, díky které můžeme připravené PVA smyčky spolu s naším návazcem snadno nalétat na vzdálenosti nad 100 metrů.

Díky zesílené vazbě odolávají PVA sítě Anti-Fraying bez problémů i těm nejsilnějším hodům.

Díky zesílené vazbě odolávají PVA sítě Anti-Fraying bez problémů i těm nejsilnějším hodům.

Moderní a stylový bílý design charakterizuje naše nejnovější PVA systémy, které nabízejí kompletní řešení pro výrobu výjimečně přilnavých PVA smyček. Prodávali se v tloušťkách 25, 35 a 45 milimetrů, v ekonomickém 5metrovém balení. Varianty Anti-Fraying jsou však mírnou výjimkou z toho posledního, jelikož se dají koupit v opravdu skvělém 10metrovém balení k 5metrové verzi typické pro ostatní členy nové řady!

Rybářům jsou k dispozici tři tloušťky každé varianty, 25, 35 a 45 milimetrů.

Rybářům jsou k dispozici tři tloušťky každé varianty, 25, 35 a 45 milimetrů.

Rodinu Anti-Fraying naleznete na pultech obchodů i v 10metrových extra baleních!

Rodinu Anti-Fraying naleznete na pultech obchodů i v 10metrových extra baleních!

Součástí každého PVA systému je plastová trubice, do které můžeme naši síť bezpečně a zaručeně uložit bez vody. Stejně jako u předchůdců, ani zde jsme nemohli vynechat praktickou, oboustrannou tmelovací pomůcku, která má ve střední části jako záhybový steh designové logo Carp Expert. Jako obvykle, PVA síťka, která tvoří srdce systému, je umístěna na velmi praktické plastové trubici, díky čemuž je její používání hračkou.

Praktická obojstranná tesniaca pomôcka s logom Carp Expert.

Praktická obojstranná tesniaca pomôcka s logom Carp Expert.

Jelikož PVA síťka se v rybářské tašce spotřebuje na jeden hod, rozhodně jsme museli myslet na ekonomické doplňování použité plastové tuby. Proto jsme vytvořili náplně, které pokrývají každého člena rodiny. Varianty Micro Mesh a 4 Season se na pulty prodejen dostaly v praktické a velmi kompaktní tašce, která kromě toho, že je šetrná k rozpočtu, nabízí ekologické řešení doplňování odpovídajících Systémů díky snížené spotřebě plastu. 

Micro Mesh…

Micro Mesh…;

... a náplně pro varianty 4 Season jsou dostupné i v sáčcích.

... a náplně pro varianty 4 Season jsou dostupné i v sáčcích.

Vlastní náplně dostalo také 6 různých členů variant Anti-Fraying, které rybáři najdou na praktické plastové cívce.

Praktický spulnin Anti-Fraying náplně.

Praktický spulnin Anti-Fraying náplně.

Myslím si, že obnovená PVA rodina Carp Expert uspokojí potřeby všech rybářů, kteří rádi používají PVA produkty, ať už jde o nahazování nebo trolling, ať už v zimě nebo v létě!

Sortiment, který splňuje všechny potřeby, vyberte svůj oblíbený!

Sortiment, který splňuje všechny potřeby, vyberte svůj oblíbený!

CARP EXPERT ANTI-FRAYING REFILL NÁPLŇ PROTI ROZTŘEPENÍ
180.00 Kč
CARP EXPERT ANTI-FRAYING SYSTEM
246.00 Kč
CARP EXPERT 4 SEASON PVA SYSTEM 5M
213.00 Kč
CARP EXPERT MICRO MESH PVA SYSTEM 5M
213.00 Kč
CARP EXPERT 4 SEASON PVA REFILL 5M
147.00 Kč
CARP EXPERT MICRO MESH PVA REFILL 5M
147.00 Kč
WIZARD MXT Karbon - Přišla nejnovější řada privláčkových podběraček
Zobrazí se: 2023. October 14. | Zdroj: Gergely Katona | Recenze

V našem sortimentu značky Wizard právě dorazila skutečně luxusní a mimořádně praktická řada sieťových rybářských podberákoch určená pro všechny prívlačové rybáře, ať už se jedná o lov z člunu nebo opravdového průzkumného rybáře.   Síť na lov dravých ryb MXT Carbon byla speciálně navržena pro tyto predátorské ryby a byla vyrobena z vysokokvalitních materiálů, aby splnila ty nejvyšší...

Unikát mezi feedrovýma navijákama
Zobrazí se: 2021. September 21. | Zdroj: Martin Balázs | Recenze

Pouze takto lze nazvat nový naviják Carp Expert Uni Method 6000 Long Cast. Naviják působí na první pohled velmi elegantně a robustně. Červeno-černá barva dodává tomuto navijáku jedinečný vzhled a upoutá nejednoho rybáře, který se věnuje technice feeder. Pro rybáře, který hledá kvalitní naviják na daleké hody nad 100m je tohle ta správná volba. Naviják byl vybaven mělkou cívkou aby se z něj snadněji odvíjel vlasec a aby byl náhod co...

Vycházka k vodě s pruty Benzar Mix Allround a Carp Expert Method Feeder
Zobrazí se: 2021. September 12. | Zdroj: Lumír Bindač | Recenze

Vycházka k vodě s pruty Benzar Mix Allround a Carp Expert Method Feeder     Z mé sbírky prutů jsem si oblíbil dva pruty a to Benzar Mix Allround 330cm a Carp Expert Method Feeder 360cm, které mě zatím nenechali na holičkách. Jedná se o kvalitní udice za velmi rozumnou cenu.   Dovolím si je trochu představit :       O prutu Benzar Mix Allround jsem již dříve psal recenzi. Tak jen málo pro připomenutí.   Je to...

Ve světě moderní kaprařiny
Zobrazí se: 2021. August 05. | Zdroj: Martin Balázs | Recenze

Ve světě moderní kaprařiny chce být každý šetrný k přírodě, i proto se zdokonalují různé produkty na trhu. Jeden takový produkt si představíme a to konkrétně ekologické zátěže - olová Go Green od značky Carp Expert, které jsou šetrné k životnímu prostředí.   Tyto zátěže jsou vyrobeny tak, aby neobsahovaly volfram a olovo a aby odpovídaly tomu účelu, na který je potřebujeme. Rozměr a váha těchto zátěži je skoro totožná ze...

Waftermánie
Zobrazí se: 2021. May 17. | Zdroj: Szabó Bence | Recenze

V současnosti je jedním z nejčastěji zmiňovaných výrazů právě "wafter". Široká nabídka v časopisech i online obchodech je považují s určitostí za nejvýznamnější kategorií nástrah. Za jejich úspěchem stojí mnoho malých, ale důležitějších faktorů, i když se jejich fungování bez háčku příliš neliší od klasických plovoucích nástrah, protože ty zůstávají i na vodní hladině. Nebo ne? Co dělá z waftera waftera? Myslím, že je správný čas se...

Zakrmovací bombardér z dílny Carp Expert
Zobrazí se: 2021. May 04. | Zdroj: Martin Balázs | Recenze

Každý rybář ma vlastní způsob lovu a proto je pro rybáře důležité, aby měli zakrmené své místo dostatečně a přesně. V tom jim napomáhají kobry, praky, a v neposlední řadě zakrmovací udice nazývané také spodové pruty. V tomto článku si představíme kvalitní zakrmovací udici od značky Carp Expert a to konkrétně Carp Expert SPOD. Prut je vyroben z kvalitního karbonu IM12, který je potažen ještě kevlarovým vláknem, což zaručuje pružnost a...