LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM


Nosnost
Nosnost

Brzdný systém
Brzdný systém

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Naviják Linea All Black s volnoběžnou brzdou

Velmi dobře fungující, cenově výhodný, dvoukličkový, atraktivní vypadající naviják s volnoběžnou brzdou. Tento naviják přijatelné kvality doporučujeme pro kapraře preferující výhodnou cenu. Díky přiloženému vlasci můžete jít rovnou do boje s nedravými rybami.

Naviják se dodává také s grafitovou cívkou, která umožňuje používat vlasce různé tloušťky.


1. GRAFITOVÉ TELO klasické Naviják s velmi oblíbeným grafitovým tělem. Díky tomuto materiálu ho charakterizuje odolností a malá hmotnost zaručující pohodlné používání.
2. GRAFITOVÁ CIEVKA (klasická+1 náhradná cievka) Na naviják se dostala oblíbená cívka, kterou tvarem můžeme nazvat tradiční, na trhu je přítomná už několik desetiletí. Příslušenství k navijáku tvoří dvě náhradní grafitové cívky.
9. ZADNÁ BRZDA (proti zodratiu) V navijáku umístěná zadní brzda zaručuje úspěšné používání během celé doby zdolávání. Díky jemně nastavitelné brzdě se dokážeme v okamžiku přízpůsobit síle zdolávané ryby. Brzdný systém je potřebné nastavit ještě před začátkem lovu v závislosti od jednotlivých prvků montáže.
10. VOĽNOBEŽNÁ Zapnutím volnoběžné brzdy, která se nachází v zadní části navijáku, dokáží ryby stáhnout vlasec z cívky. Toto má důležitý úkol především v noci při lovu dravých ryb. Tvrdostí této brzdy můžeme regulovat maticí v zádní části navijáku. Důležité je, že při zdolávání musíme používat hlavní brzdu. Pro zdolávání není volnoběžná brzda vhodná, příliš velká zátěž může poškodit naviják. Při záseku musí být bojová brzda ve vypnutém stavu, protože může dojít k odmotání velkého množství vlasce, co může být příčinou vznikání velkého počtu uzlů. Navijáky s volnoběžnými brzdami jsou stále více populárnější. V současné době používá tento univerzální typ navijáků i zastánci klasického lovu ze dna a feederu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
L1209-160  729.00 CZK 60002+1Přední brzda + Volnoběžná brzda5,2:1GrafitGrafit0,45 mm / 150 m470 g


BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK METHOD FEEDER RUNNER
809.00 Kč
Žádné související články
No related videos