LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU


Akce prutu
Akce prutu

Brzdný systém
Brzdný systém

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Naviják Linea Vigor Carp s volnoběžnou brzdou

Řada Vigor Carp myslela kromě boilies kaprařů i na feeder-picker rybáře. Po větším bratrovi tak následují menší členové rodiny.

Velice chytrý, mimořádně dobře vypadající produkt za rozumnou cenu. Náhradní grafitová cívka má velkou kapacitu vlasce, takže s ním můžete lovit i na vzdálenějších lovných místech.


3. GRAFITOVÉ TELO odolné Pohon navijáku dostal kovový kryt. Pro spolehlivost, odolnost a pohodlné používání, které zabezpečuje lehká konstrukce z grafitu je tento materiál oblíbený u výrobců navijáků.
2. GRAFITOVÁ CIEVKA (klasická+1 náhradná cievka) Na naviják se dostala oblíbená cívka, kterou tvarem můžeme nazvat tradiční, na trhu je přítomná už několik desetiletí. Příslušenství k navijáku tvoří dvě náhradní grafitové cívky.
8. ZADNÁ BRZDA (obyčajná) Na naviják se dostala často používaná zadní brzda. Vysloveně velkým regulátorem brzdné síly se dokáže rychle a účinně přizpůsobit síle ryby. Brzdnou sílu nastavujeme ještě před začátkem lovu v závilosti od nosnosti vlasce a tvrdosti prutu.
10. VOĽNOBEŽNÁ Zapnutím volnoběžné brzdy, která se nachází v zadní části navijáku, dokáží ryby stáhnout vlasec z cívky. Toto má důležitý úkol především v noci při lovu dravých ryb. Tvrdostí této brzdy můžeme regulovat maticí v zádní části navijáku. Důležité je, že při zdolávání musíme používat hlavní brzdu. Pro zdolávání není volnoběžná brzda vhodná, příliš velká zátěž může poškodit naviják. Při záseku musí být bojová brzda ve vypnutém stavu, protože může dojít k odmotání velkého množství vlasce, co může být příčinou vznikání velkého počtu uzlů. Navijáky s volnoběžnými brzdami jsou stále více populárnější. V současné době používá tento univerzální typ navijáků i zastánci klasického lovu ze dna a feederu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
L1287-440  539.00 CZK 40001Přední brzda + Volnoběžná brzda5,2:1GrafitGrafit0,30 mm / 185 m315 g
L1287-460  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 579.00 CZK 60001Přední brzda + Volnoběžná brzda5,2:1GrafitGrafit0,45 mm / 140 m415 g


BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK METHOD FEEDER RUNNER
809.00 Kč
Žádné související články
No related videos